Antena Căutare

Cazul inedit al unui bebeluș! Când s-a născut avea cinci centimetri de păr negru și gros și a continuat să crească! „Arată la fel ca Mowgli!”

Născut cu un cap plin de păr negru și gros, micul Oscar Jones arată precum Mowgli din Cartea Junglei. 

Cazul inedit al unui bebeluș! Când s-a născut avea cinci centimetri de păr negru și gros și a continuat să crească!  „Arată la fel ca Mowgli!” Galerie
Oscar, bebelușul care s-a născut cu păr

Podoaba capilară a lui Oscar au fost depistată în urma unei radiografii înainte de a veni pe lume, medicii estimând că acesta avea deja un centimetru de păr atunci când încă era în interiorul pântecului. Cu toate acestea, când copilul s-a născut, părinții lui au fost uimiți să vadă cinci centimetri de păr gros și negru.

După ce băiețelul a împlinit opt săptămâni, părinții Sara Morris, de 36 de ani, și Joshua Jones, 29 de ani, au fost nevoiți să-l ducă pentru prima dată la frizer. Acum, au trecut 20 de săptămâni de când l-a năzut pe Oscar, iar Sara spune că l-au poreclit „Mowgli” după personajul din Cartea Junglei datorită coafurii sale unice.

„Chiar nu ne venea să credem cât de mult păr avea la naștere! Nu este ceva ce vezi foarte des! Părul lui era și este foarte gros și foarte negru. Joshua și cu mine avem părul brun, deși este mai aproape de tatăl său decât de mine dacă ne gândim la asta”, a spus mama bebelușului.

Cazul inedit al unui bebeluș! Când s-a născut avea cinci centimetri de păr negru și gros și a continuat să crească!  „Arată la fel ca Mowgli!”

Oscar și părinții lui

„Cred că Oscar știe că are atât de mult păr, cred. Când îl culcăm, își pune brațele peste cap și se va juca cu el. Dar începe să plângă când îl trage din greșeală, pentru că degetele lui se încurcă”, a adăugat mama.

Sara s-a luptat cu diabetul, dar și cu o săptămână întreagă de arsuri la stomac pe timpul sarcinii și astfel au mers la un control. Atunci au aflat, în urma unei radiografii că bebelușul are deja un centimetru de păr.

„Am făcut o verificare regulată și am aflat că Oscar are deja un centimetru de păr. Așa că ne așteptam să aibă părul mare când s-a născut. Dar nu ne așteptam să fie la fel de mare cum l-a avut”, a explicat Sara.

Cazul inedit al unui bebeluș! Când s-a născut avea cinci centimetri de păr negru și gros și a continuat să crească!  „Arată la fel ca Mowgli!”

Oscar

M-am uitat la el și i-am spus: „Arată la fel ca Mowgli!” Toți ceilalți s-au uitat apoi și mi-au spus: „Da, ai dreptate! El este Mowgli! Părinții lui Joshua au început să-l numească pe micuț Mowgli de atunci. La început din cauza părului, dar este și foarte obraznic, așa că va rămâne așa în continuare!

În momentul de față, Oscar are părul deja de 12 centimetri. Unii dintre prietenii Sarei i-au sugerat chiar că tânărul ar trebuie să fie model, pentru că arată „mai mult ca un bărbat mic decât ca un bebeluș”.

Descoperire uluitoare! Au fost găsite crăpături în textura Universului, formate la puţin timp după Big Bang... Se licitează cizmele lui Napoleon Bonaparte! Liderul politic francez ar fi purtat perechea de încălțări în timp ce se af...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x