Antena Căutare

Ce a prevestit Arsenie Boca despre București și ce urmează să se întâmple

Bucuresti se afla printre profețiile sale apocaliptice se numără și viziunile sale despre București. Iată ce ar urma să i se întâmple acestui lăcaș în care ”forfotesc păcatele”.

Ce a prevestit Arsenie Boca despre București și ce urmează să se întâmple
arsenie boca

Despre profețiile împlinite și neîmplinite încă ale lui Arsenie Boca s-a scris mult. Duhovnicul intrat în rândul marilor personalităţi ale ortodoxiei româneşti, datorită harului său, și-a prevestit propria moarte și nu numai atât. Printre profețiile sale apocaliptice se numără și viziunile sale despre București. Iată ce ar urma să i se întâmple acestui lăcaș în care ”forfotesc păcatele”.

Supranumit și Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca a devenit o fugură de referință a ortodoxiei românești. Prin credința sa, acesta a profețit moartea Ceaușeștilor și căderea comunismului, și a făcut precizări clare asupra Apocalipsei. Viziuni despre Sfârșit a făcut și în ce privește orașul București, Capitala României, pe care l-a numit un loc în care ”forfotesc păcatele”.

PROFEȚIA lui Arsenie Boca despre România! ​

Ce a prevestit Arsenie Boca despre București și ce urmează să se întâmple

Preotesele Lucreţia Urea şi Paraschiva Anghel au povestit că au fost martore la o discuţie dintre Arsenie Boca şi o femeie din București, care îl vizitase.

I-a spus acesteia că pe Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente, iar când se va oua a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, deoarece acolo forfotesc păcatele”. Cele două preotese spuneau că Arsenie Boca le dezvăluia cum va arăta sfârşitul lumii. „Într-o parte de lume vor fi războaie, în altă parte cutremure, în alta înecări, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute şi fără leac”.

Bucureştiul va fi un nou Ierusalim, ar fi proorocit Arsenie Boca, potrivit mărturiei Letiţiei Suciu din Dumbrăveni. „Ne povestea că România va fi grădina Maicii Domnului, Bucureştiul va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămâne, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare”, potrivit autorilor cărţii „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, editura Agaton.

Cine a fost Arsenie Boca

Arsenie Boca (n. 29 septembrie 1910, Vaţa de Sus, Hunedoara - d. 28 noiembrie 1989, Mănăstirea Sinaia, Prahova) e considerat una dintre marile personalităţi ale ortodoxiei româneşti. A fost părinte ieromonah, teolog şi pictor de biserici, stareţ la Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus şi apoi la Mănăstirea Prislop. A fost închis la Securitatea din Braşov, apoi dus la Canal. A ajuns în închisoarile Jilava, Timişoara şi Oradea. După eliberarea din temniţele comuniste, Arsenie Boca nu şi-a mai putut relua activitatea de preot. Mănăstirea Prislop, unde Arsenie Boca a slujit în anii 1950 şi unde a fost înmormântat, a devenit unul dintre cele mai aglomerate locuri de pelerinaj din România.

sursa: adevarul.ro

Fetița care sfidează normalul! La doar trei ani, are un IQ mai mare decât al lui Einstein și Hawking: “Când vorbim, parc... Un tânăr din Oradea s-a angajat ca spălător de vase, dar a devenit celebru peste noapte! Ce talent ascuns a ieșit la ive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x