Antena Căutare

PROFEȚIA neștiută a lui Arsenie Boca despre pericolul care paște România! „Se va întâmpla...”

Arsenie Boca a făcut numeroase profeții de-a dreptul cutremurătoare despre viitorul omenirii! O parte din vorbele sale au început deja să se întâmple, iar ceea ce urmează este cu adevărat cutremurător! La ce ar trebui să se aștepte românii?

Arsenie Boca a făcut numeroase profeții de-a dreptul cutremurătoare despre viitorul omenirii! O parte din vorbele sale au început deja să se întâmple, iar ceea ce urmează este cu adevărat cutremurător! La ce ar trebui să se aștepte românii?

Supranumit „Părintele Ardealului”, Arsenie Boca a fost cunoscut mai ales pentru harul cu care reușea să ajute oamenii aflați la nevoie, dar și pentru faptul că a făcut o serie de profeții cutremurătoare despre viitorul României și al omenirii.

Cei care i-au ascultat predicile au mărturisit ce profeții le împărtășea Arsenie Boca despre viitor:

„Toate aceste semne ni le-a proorocit Parintele Arsenie prin anul 1945-1946 si ne-a citit din Biblie, de la Apocalipsa, ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om.

PROFEȚIA neștiută a lui Arsenie Boca despre pericolul care paște România! „Se va întâmpla...”

Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane (...) Sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rand. Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara de leac.”

Iar mărturiile celor care au ascultat profețiile lui Arsenie Boca pe viu nu se opresc aici. Un alt credincios a povestit ce i-a dezvăluit Părintele Ardealului:

PROFEȚIA neștiută a lui Arsenie Boca despre pericolul care paște România! „Se va întâmpla...”

“Vasile, americanii pe care stiu ca-i astepti, nu vor veni! Pe noi, singuri, ne asteapta o lupta grea si lunga. Cei buni si drepti vor da jertfa mare de viata si sange, cei slabi, nimicnici si fatarnici vor ingrosa randurile dusmanilor nostri atat de mult, incat vor crede ca sunt numai ei, atotputernici si atoatestiitori. Asta va fi burta lor moale si-i va duce la pierzare cand va veni din Rasarit un om cu stea in frunte.

Dar va fi peste multi ani, peste foarte multi ani si noua Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi. Tu nu vei putea vedea americanii care atunci vor veni! Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas! Caci, vezi tu, Vasile, dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor mai fi in picioare si la sarbatoare. Peste tot vor fi naimitii [vanduti dusmanului] si abia atunci va incepe o noua lupta, poate mai usoara, caci fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!”

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Posesorii prenumelor care încep cu litera ”P” au niște calități neobișnuite!... Porțile CERULUI s-au deschis și o lumină dumnezeiască a apărut! Martorii au filmat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x