Antena Căutare

Ce a putut să facă un bărbat din Suceava după ce și-a visat prietenul mort

Autoritățile au avut parte de un caz inedit în Suceava. Preotul a fost nevoit să sune a 112.

colaj preot ortodox cu o cruce în mână, crucea dintr-un cimitir în timpul unui apus și lumânări aprinse Galerie
Un bărbat din Suceava și-a visat prietenul mort | Shutterstock

Polițiștii i-au făcut dosar penal unui bărbat din Suceava care, în urma unui vis, a comis o infracțiune gravă. Preotul a fost cel care a descoperit totul și a alertat autoritățile.

Citește și: PROFANARE! Ungurii au acoperit cu saci de gunoi crucile eroilor români din cimitirul Valea Uzului!!! ”Sunt amplasate ilegal!”

Cazul a tulburat întreaga comunitate. Defunctul fusese îngropat cu doar trei zile înainte de incident.

Citește și: Semnal de alarmă! Țara în care se pregătesc 1,5 milioane de morminte pentru victimele coronavirusului. "Asta e realitatea cu care ne confruntăm"

Ce a putut să facă un bărbat din Suceava după ce și-a visat prietenul mort

Un bărbat din localitatea Corocăieşti, județul Suceava, și-a visat prietenul mort cu doar câteva zile în urmă. Conform unei surse, în vis, Viorel îi spunea că ar fi încă în viață. Astfel că, bărbatul s-a dus în cimitir și i-a dezgropat cadavrul.

Citește și: Donald Trump este acuzat de profanare de morminte. Documente explozive, din campania electorală, au fost scoase la lumină: „A promis să distrugă tot”

Acesta voia să se asigure că prietenul său este într-adevăr mort, deși paricipase la înmormântarea acestuia. Preotul din localitate a alertat forțele de ordine și i-a anunțat pe cei din familia defunctului, după ce a găsit coșciugul scos din mormântul proaspăt săpat.

Citește și: 20 de ani fără ”Prințesa inimilor”! Hoții au încercat să profaneze mormântul Dianei: ”Un bărbat care i-a promis că o va urmări până în ziua în care va muri!”

În urma incidentului, bărbatul a fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Citește și: Parchetul Militar a început cercetările după apariția imaginilor secrete de la Colectiv! Se fac verificări și pentru profanare de cadavre!

Reprezentanții IPJ Hunedoara au declarat că: „Deplasându-se la fața locului, preotul a observat că, într-adevăr, mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Citește și: S-a îmbătat criță, iar când și-a revenit, avea două cranii de om în geantă! După ce a aflat ce a făcut, și-a pus mâinile în cap! „Îmi pare rău”

Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au găsit pe preot, pe membrii familiei defunctului, precum și pe autorul comiterii faptei, Ilie R., de 45 ani, din Stroiești.”

Citește și: „Tati, te iubim!”. Cum a fost înhumat, de fapt, Michael Jackson. Familia lui a luat o decizie neobișnuită, pentru ca mormântul să nu îi fie profanat

Conform sursei citate anterior, Ilie R. este simpatizant al cultului „Oastea Domnului” și, deși a fost prezent la înmormântarea prietenului său, acesta a considerat că Viorel îi transmite un semn că ar fi în viață și trebuie salvat.

Citește și: Profanarea crucilor eroilor români de către un grup de unguri, în cimitirul Valea Uzului, a fost filmată! Au fost înregistrați în timp ce le înveleau cu saci de gunoi - Video

Ilie R. are acum dosar penal pe baza infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte. Acest caz a luat prin surprindere întreaga comunitate și a lăsat îndurerată familia defunctului, care nici nu a avut timp să se liniștească după înmormântarea recentă a acestuia.

Hotelul de 5 stele pentru găini unde înaripatele ascultă muzică și au parte de facilități de top. Cât costă o singură zi... Sânii acestei femei sunt atât de mari încât nu îi încap în mașină! Cu toate acestea ea își dorește o nouă intervenție de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x