Antena Căutare

Ce femeie! O româncă dă clasă bărbaților din întreaga lume! Puțini au curajul să aibă meseria ei! (VIDEO)

O româncă dă clasă multor bărbați din întreaga lume! Este comandor și duce cu succes misiuni aeriene la care unii nici nu s-ar fi gândit!

O româncă dă clasă multor bărbați din întreaga lume! Este comandor și duce cu succes misiuni aeriene la care unii nici nu s-ar fi gândit!

Comandorul Camelia Bugean pilotează elicoptere Smurd și salvează sute de vieți! Misiunile aeriene nu sunt o treabă deloc ușoară!

„Avem mereu telefoanele deschise, 24/24, ca să intervenim în caz de urgență. Și nu numai noi piloții, ci și medicii, polițiștii și celelalte cadre militare”

Cei de la Antena Stars au stat de vorbă cu invitata și au aflat mai multe detalii despre o meserie pe care nici unii bărbați nu ar avea curajul s-o aleagă!

Ce zodii își întâlnesc "sufletul-pereche" anul viitor. Iar dragostea nu vine singură, ci la pachet cu mulți ba... A EXAGERAT cu mersul la SALĂ, iar acum nimeni nu știe dacă-i fată sau băiat! Tu recunoști care e EA din poza asta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x