Antena Căutare

Ce gest a putut să facă o soacră față de nora ei, fără pic de rușine. Tânăra a dezvăluit totul

O femeie a dezvăluit ce a putut să îi facă soacra, fără pic de rușine, chiar în timpul unei vizite. Furioasă, tânăra a povestit totul în detaliu.

Tânăra a dezvăluit ce gest a făcut soacra ei, fără pic de rușine | sursa foto: Profimedia

Este cunoscut deja faptul că între soacră și noră se pot naște și relații tensionate. Totuși, o soacră a reușit să uimească oameni din întreaga lume cu gestul pe care a putut să îl facă, fără pic de rușine. Nu puțini au fost cei care au criticat-o pe femeie pentru îndrăzneala de care a dat dovadă.

Ce gest a putut să facă o soacră față de nora ei, fără pic de rușine. Tânăra a dezvăluit totul

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie în vârstă de 25 de ani. Aceasta a fost invitată acasă la soacra ei, care a organizat o petrecere pentru fiica ei, care împlinea 13 ani. Împreună cu soțul ei, în vârstă de 27 de ani, a acceptat invitația de a merge acasă la soacră, însă a decis să își ia și puiul de câine pe care îl avea de puțin timp, ca să îl arate familiei.

În niciun moment femeia nu s-a așteptat să asiste la o scenă incredibilă. Furioasă de cele întâmplate, aceasta și-a luat inima în dinți și a spus ce s-a întâmplat pe Reddit:

Articolul continuă după reclamă

Citește și: O soacră băgăcioasă a cerut cel mai neașteptat lucru posibil soției fiului său. Ce pretenție a avut

„Când am ajuns acolo, acasă la soacră, toată lumea era entuziasmată să îmi vadă puiul de câine. Toată lumea punea mâna pe el. Soacra mea m-a întrebat dacă animăluțțul este pentru cumnata mea, care împlinea vârsta de 13 ani. I-am zis că nu, că acesta este câinele meu și al soțului meu. Soacra a luat câinele, l-a ținut puțin, apoi mi l-a dat înapoi. Totul părea să meargă bine. La un moment dat, soacra mi-a zis că fiica ei și-a dorit mereu un câine, însă nu a primit niciodată unul.

Am fost luată prin surprindere. Efectiv nu mi-a venit să cred atunci când a luat câinele și i l-a oferit fetei sale. Nu am știut cum să reacționeaz, nu mi-a cerut părerea, nimic. Familia avea deja doi câini. Am luat-o pe cumnata deoparte și i-am explicat că nu îi pot da câinele, fiindcă e al meu și țin la el. A început să facă o criză de nervi. Nu am mai stat, ci mi-am luat câinele și am plecat împreună cu soțul meu. Nu mult după aceea, soacra și întreaga familie m-au bombdardat cu mesaje și apeluri ca să îmi reproșeze gestul făcut. Soțul e de partea mea. Nu vrem să exagerăm lucrurile, dar nici nu vrem să renunțăm așa la câine”, a povestit tânăra pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Nu puțini au fost cei care au criticat gestul făcut de soacră și mulți s-au declarant consternați de atitudinea acesteia.

Cât a putut să plătească o familie pentru o cină în „orașul petrecăreților”. Mama a filmat nota de plată și a povestit t... O mamă a început să se simtă amețită și a crezut că e din cauză că a făcut treabă prin casă. Medicii i-au pus un diagnos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x