Antena Căutare

A început să îi scrie scrisori fiului ei, în Rai. Tânărul a murit chiar în ziua nunții sale: „L-am strâns în brațe. A fost ultima lui noapte cu noi”

Era tânăr, era îndrăgostit, avea toată viața înainte. În 2014, a aflat că avea cancer, dar nu și-a pierdut speranța. S-a luptat cu boala, folosind toate armele. S-a căsătorit cu fata pe care o iubea din adolescență, chiar pe patul de spital. Scrisorile emoționante scrise de mama lui, „copilului din cer”.

Era tânăr, era îndrăgostit, avea toată viața înainte. În 2014, a aflat că avea cancer, dar nu și-a pierdut speranța. S-a luptat cu boala, folosind toate armele. S-a căsătorit cu fata pe care o iubea din adolescență, chiar pe patul de spital. Câteva minute mai târziu, a închis ochii pe vecie. Însă nu a fost uitat de cei care îl iubeau. Scrisorile emoționante scrise de mama lui, „copilului din cer”.

Matthew locuia în Warwickshire, Marea Britanie, urma să împlinească, în luna septembrie, 30 de ani. Pentru a marca momentul, mama lui a adunat toate scrisorile pe care i le-a adresat fiului ei, de la moartea acestuia și a le-a publicat în volumul „Scrisori către Matthew. Viața după moarte”.

Louise și-a pierdut fiul în aceeași zi în care tânărul s-a căsătorit cu marea sa iubire, fata de care era îndrăgostit de când era adolescent.

Tânărul avea toată viața înainte. Abia absolvise facultatea și visa să devină jurnalist. După doi ani în care starea lui de sănătate se înrăutățea, în mod constant, în 2014, a fost diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer renal.

A început să îi scrie scrisori fiului ei, în Rai. Tânărul a murit chiar în ziua nunții sale: „L-am strâns în brațe. A fost ultima lui noapte cu noi”

„L-am rugat să se ducă la medic, era clar că ceva era în neregulă cu el. Nu ma ascultat, a dus totul pe picioare timp de trei ani. Când n-a mai putut, a mers la medicul de familie. Era epuizat, slăbise foarte mult, avea dureri de spate și sânge în urină”, a povestit mama lui Matthew.

Medicii au crezut că este o simplă răceală

Din păcate, medicii nu au luat în serios simptomele tânărului. I-au recomandat un tratament cu antibiotice, spunându-i că probabil avea o infecție la rinichi.

Însă starea lui s-a agravat. Ajuns la spital, aproape piele și os, i s-a făcut un nou set de analize. Atunci au apărut primele semne de întrebare.

„Când a primit diagnosticul, a venit consilierul spitalului și îl ținea de mână. Mi-am dat seama că era grav. Ne-a fost aproape imposibil să acceptăm realitatea. Ne-au spus că exista o șansă. Că organismul uman poate funcționa și cu un singur rinichi”, a continuat Louise.

Matthew a fost operat, medicii extirpându-i un rinichi. Pentru o vreme, familia lui a crezut că totul va fi bine. O tomografie de control a descoperit o nouă tumoră, localizată pe coloana vertebrală.

A început să îi scrie scrisori fiului ei, în Rai. Tânărul a murit chiar în ziua nunții sale: „L-am strâns în brațe. A fost ultima lui noapte cu noi”

A urmat o perioadă dificilă. Medicii au încercat mai multe tratamente experimentale, în speranța că organismul lui va răspunde. Nu s-a întâmplat așa. Cancerul i s-a extins, ajungându-i la plămâni.

„Matthew părea împăcat cu situația. Când medicii i-au spus, cu zece zile înainte să moară, că nu mai mai exist nicio altă variantă de tratament și că singurul lucru pe care îl mai pot face pentru el este să îi facă ultimele zile mai ușoare, el nu a făcut altceva decât să le mulțumească.”

Întins pe un pat de spital, la doar câteva ore înainte de moarte, Matthew s-a căsătorit cu iubita sa, femeia cu care trăia o dragoste din povești, de mai bine de nouă ani.

„Am stat cu el în acea noapte. Am stat întinsă în pat lângă el și l-am ținut în brațe. A fost ultima lui noapte cu noi...”, povestește Louise.

A început să îi scrie scrisori fiului ei, în Rai. Tânărul a murit chiar în ziua nunții sale: „L-am strâns în brațe. A fost ultima lui noapte cu noi”

A început să îi scrie scrisori

Neștiind cum să se descarce, unde să își canalizeze valul de emoții și durere, a început să îi scrie scrisori lui Matthew. Într-o zi, la câteva săptămâni după înmormântarea fiului ei, femeia s-a simțit înconjurată de prezența lui.

„Eram în bucătărie, găteam. Deodată, l-am simțit lângă mine, de parcă mă îmbrățișa și îmi mulțumea pentru scrisori. Așa mi-a venit ideea să le adun pe toate într-un volum și să le public.”

Foto: Daily Mail

Este posibil ca Leonardo da Vinci să fi pictat o altă „Mona Lisa”. „Mona Lisa anterioară” este o variantă neterminată a... Elon Musk, revoltat de drapelul României: „De ce nu vorbește nimeni despre asta?!” Controversa a ajuns până la ONU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x