Antena Căutare

Ce "latiFUNDiară"! Asta e femeia cu cele mai late şolduri din lume! Nici măcar nu încape pe uşă

Se spune că bărbaţii sunt atraşi de femeile cu forme voluptoase, dar ea întrece orice măsură! Deţine recordul mondial pentru cele mai late şolduri din lume şi e tare mândră de asta.

Se spune că bărbaţii sunt atraşi de femeile cu forme voluptoase, dar ea întrece orice măsură! Deţine recordul mondial pentru cele mai late şolduri din lume şi e tare mândră de asta.

Mikel Ruffinelli, din Los Angeles, măsoară nici mai mult, nici mai puţin de 2, 43 de metri în talie şi 190 de kilograme. Cum a ajuns să arate aşa?

Ei bine, spune că cele patru sarcini pe care le-a avut au contribuit în mare măsură, dar şi alimentaţia nesănătoasă. "Consum la o masă 3000 de calorii, dar gândiţi-vă că la greutatea mea nu e chiar aşa de mult", a povestit femeia.

Am fi tentaţi să spunem că nu ar sta niciun bărbat cu ea, din cauza aspectului fizic. Nici vorbă! Cel mai mare fan al şoldurilor sale e chiar soţul ei, Reggie, cu care e căsătorită de 10 ani. În fiecare zi îi spune cât de frumoasă este şi o priveşte cu admiraţie.

Deşi susţine că nu are probleme grave de sănătate, Mikel recunoaşte că activităţile zilnice le desfăşoară cu mare dificultate, iar acasă şi-a confecţionat scaune speciale care să reziste la greutatea sa. Cu toate astea, îşi iubeşte trupul şi nu ar schimba, pentru nimic în lume, felul în care arată.

Sursa: mirror.co.uk

ȘOCANT! O tânără din SUA s-a filmat în timp ce AVORTA: "Am vrut să le arăt femeilor că nu este înfricoşător”... TOP 10 ! Chiar un amar de reporter virtual de ești, picturile de pe aceste scări ți se vor arăta frumoase!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x