Antena Căutare

Ce "latiFUNDiară"! Asta e femeia cu cele mai late şolduri din lume! Nici măcar nu încape pe uşă

Se spune că bărbaţii sunt atraşi de femeile cu forme voluptoase, dar ea întrece orice măsură! Deţine recordul mondial pentru cele mai late şolduri din lume şi e tare mândră de asta.

Se spune că bărbaţii sunt atraşi de femeile cu forme voluptoase, dar ea întrece orice măsură! Deţine recordul mondial pentru cele mai late şolduri din lume şi e tare mândră de asta.

Mikel Ruffinelli, din Los Angeles, măsoară nici mai mult, nici mai puţin de 2, 43 de metri în talie şi 190 de kilograme. Cum a ajuns să arate aşa?

Ei bine, spune că cele patru sarcini pe care le-a avut au contribuit în mare măsură, dar şi alimentaţia nesănătoasă. "Consum la o masă 3000 de calorii, dar gândiţi-vă că la greutatea mea nu e chiar aşa de mult", a povestit femeia.

Am fi tentaţi să spunem că nu ar sta niciun bărbat cu ea, din cauza aspectului fizic. Nici vorbă! Cel mai mare fan al şoldurilor sale e chiar soţul ei, Reggie, cu care e căsătorită de 10 ani. În fiecare zi îi spune cât de frumoasă este şi o priveşte cu admiraţie.

Deşi susţine că nu are probleme grave de sănătate, Mikel recunoaşte că activităţile zilnice le desfăşoară cu mare dificultate, iar acasă şi-a confecţionat scaune speciale care să reziste la greutatea sa. Cu toate astea, îşi iubeşte trupul şi nu ar schimba, pentru nimic în lume, felul în care arată.

Sursa: mirror.co.uk

ȘOCANT! O tânără din SUA s-a filmat în timp ce AVORTA: "Am vrut să le arăt femeilor că nu este înfricoşător”... TOP 10 ! Chiar un amar de reporter virtual de ești, picturile de pe aceste scări ți se vor arăta frumoase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x