Antena Căutare

Nimeni nu a știut asta până acum. Ce origini si ce mesaj ascunde acronimul R.I.P.

Semnificatia cuvantului „R.I.P” a fost adesea uitata, odata cu trecerea timpului.

Semnificația cuvântului „R.I.P” a fost adesea uitată, odată cu trecerea timpului.

De obicei, vedem acronimul atunci când moare cineva sau prin scene de acest tip, în filme. Însă, în ultima perioada, oamenii l-au folosit când a decedat cineva celebru și l-au postat pe rețelele sociale, fără să știe însă semnificația cuvântului „R.I.P”.

Acronimul e folosit în întreagă lume și e acceptat de majoritatea culturilor religioase. Totodată, ce nu știe foarte multă lume e că provine din limba Latină (Requiescat) și este abrevierea unei expresii preluate din Engleză.

În acest context poate fi folosit și acronimul „R.I.P”, fiind la fel de corect precum alte mesaje de condoleanțe. Acesta poate fi întâlnit și pe pietrele funerare din cimitire, dar mulți nu cunosc semnificația cuvântului „R.I.P”.

Asemenea altor expresii pe care le folosim în mod frecvent, și acest acronim și-a pierdut explicația pe parcurs, odată cu trecerea timpului. „R.I.P”este abrevierea expresiei din engleză „Rest în peace” (n.r.: „Odihnească-se în pace!”).

Prima și ultima profeție a Babei Vanga. Află ce a prezis aceasta pentru prima dată... Cel mai mare secret al lui Nicolae Ceaușescu a ieșit la iveală! El este MOȘTENITORUL SECRET al dictatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x