Antena Căutare

Ce reacție are un bebeluș de nouă luni, care aude vocea mamei sale pentru prima oară în viață. FIlmarea e virală

Un băiețel s-a născut surd și abia la vârsta de nouă luni a putut auzi vocea mamei pentru prima oară. Când s-a întâmplat acest lucru, copilul a avut o reacție ce a emoționat milioane de oameni.

imagine cu un bebelus in pat
Părinții au filmat momentul în care cel mic le aude vocea pentru prima oară în viață | sursa foto: Profimedia

Aceasta este emoționanta poveste de viață a lui Everett Colley din Yorktown, Virginia (Statele Unite ale Americii). Copilul a venit pe lume cu deficiențe de auz și marea durere a părinților acestuia a fost aceea că cel mic nu se poate bucura de viață ca un copil normal.

Nouă luni mai târziu, după o operație, băiețelul a avut pentru prima dată vocea mamei sale, iar reacția lui a fost una greu de descris în cuvinte.

Cum a reacționat un copil de nouă luni atunci când a auzit pentru prima dată în viață vocea mamei sale

Pentru mulți dintre noi, auzul este doar un simț oarecare. Pentru unii însă este un dar special, ce lipsește din viețile lor. Everett Colley s-a născut surd și părinții au fost extrem de îndurerați atunci când medicii le-au dat această veste. Venirea pe lume a micuțului lor a adus un imens motiv de bucurie, dar și promisiunea că vor face tot ce le stă în putință pentru a-i oferi copilului șansa la o viață cât mai normală.

Citește și: Părinții au privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-au speriat! Ce a apărut în timpul nopții

Băiatul s-a născut în luna februarie a anului 2021 și, după anumite controale de rutină, părinții au descoperit faptul că cel mic nu poate auzi. Ashley, mama în vârstă de 29 de ani a copilui, nu s-a gândit că problema este una atât de gravă, căci a mai avut probleme similare cu ceilalți trei copii săi și s-a dovedit ulterior că era vorba doar despre un simplu fluid acumulat în urechi. La Everett, însă, doctorii au ajuns la concluzia că este vorba despre lipsa auzului.

„Am făcut testul din nou după o lună și ne-am dat seama că e surd. M-am gândit la tot ce era mai rău, eram în stare de șoc”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totuși, ea și soțul său, Zachary, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca băiețelul lor să aibă parte de o operație de implant cohlear, ce presupune introducerea unui mic dispozitiv electronic chiar sub piele, în spatele urechii, atașat apoi de un microfon extern. Acest aparat permite persoanelor cu deficiențe de auz să ducă o viață normală.

Citește și: O mamă și-a lăsat câinele în cameră cu bebelușul, fără să se gândească la urmări. Ce a descoperit când s-a întors

După o operație ce a durat mai bine de patru ore și o perioadă de pregătire, copilul a putut auzi vocea mamei sale și a tatălui său pentru prima oară în cele nouă luni de viață. Când au pornit aparatul și cel mic a început să audă, reacția a fost una greu de descris în cuvinte. Cu ochii mari și gura larg deschisă, cel mai probabil de uimire, copilul s-a refugiat în brațele mamei sale și a îmbrățișat-o, copleșit de momentele minunate pe care le trăiește și de senzația pe care o trăiește. Fascinat de ceea ce se i se întâmplă, copilul pare să se bucure din plin de faptul că poate auzi vocea mamei sale, pentru prima dată în nouă luni de viață.

Cum trebuie să te speli pe cap în timpul iernii, de fapt! Mulți fac această greșeală cu părul... O femeie a vrut să facă o poză, dar a observat ceva straniu. S-a speriat când a văzut ce apare în oglindă, lângă ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x