Antena Căutare

Părinții au privit imaginile de pe camera de supraveghere din dormitorul bebelușului și s-au speriat! Ce a apărut în timpul nopții

O mamă a avut parte de o sperietură de zile mari atunci când a privit imaginile surprinse de camera de supraveghere din camera bebelușului.

s Galerie
s | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără mamă pe nume Laura Honican. La un moment dat, în timpul unei nopți, după ce și-a verificat bebelușul, femeia a avut un sentiment straniu și partenerul său a decis să privească imaginile de pe camera de supraveghere din camera copilului.

Acesta a fost momentul în care cei doi au făcut o descoperire complet neașteptată și s-au speriat din plin.

Părinții au privit imaginile de pe camera de supraveghere din camera bebelușului și ceea ce au descoperit i-a speriat

Era o noapte ca oricare alta și, de fiecare dată când bebelușul s-a trezit, Laura Honican s-a dus să se asigure că totul este în regulă. La un moment dat, tânăra a avut un presentiment ciudat și, văzând-o neliniștită, partenerul său a decis să se uite mai atent pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din dormitorul copilului. Când au privit filmările, cei doi părinți au făcut o descoperire complet neașteptată, ce i-a speriat din plin.

Citește și: Părinții au montat o cameră de supraveghere în camera bebelușului. Când au privit apoi imaginile s-au speriat. Ce au descoperit

„Mi-am pus fiica în pătuț pentru a cincea oară în această noapte și după cinci minute am avut o senzație ciudată. Am alergat imediat la logodnicul meu și am decis împreună să verificăm camera de supraveghere și iată ce am văzut! În casă sunt eu, logdnicul meu, fiica noastră și câinele. Suntem foarte speriați”, a dezvăluit Laura Honican, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Așa cum se poate observa în imaginile surprinse de camera de supraveghere din dormitorul copilului, la un moment dat apare în cadru silueta unui bărbat care trece rapid pe lângă gardul de la pătuț, apoi dispare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Geamul fetiței este blocat și nu există o altă intrare în dormitor decât ușa”, a dezvăluit Laura despre cele întâmplate.

Citește și: Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe TikTok

Femeia a mărturisit că primul său gând a fost acela că în casă există cineva. Ulterior, filmarea a fost publicată pe TikTok și nu numai și internauții au reacționat imediat. Unii au sugerat faptul că, cel mai probabil, în casă s-a strecut o persoană care stă ascunsă în podul casei și trăiește alături de familie, fără ca nimeni să știe. Este un trend ce s-a bucurat de multă apreciere mai ales în rândul tinerilor, care au stat zile și chiar săptămâni ascunși prin case și s-au filmat în cele mai neașteptate ipostaze, fără să fie prinși de proprietarii casei.

Ulterior, Laura a explicat faptul că a găsitr în podul casei o conservă nedesfăcută de mâncare, lucru ce o face să creadă că exact asta s-a întâmplat: cineva a stat în casa lor, fără știința ei.

O femeie a vrut să gătească un pește, așa că i-a tăiat capul și l-a curățat. Ceea ce a urmat a speriat-o. Ce a filmat cu... Ce a putut să facă o mireasă domnișoarei sale de onoare, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Detaliile sunt uluitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x