Antena Căutare

Ce trebuie să știi despre materialele textile!

Tehnologia a avansat, iar acum printre cele mai întâlnite trenduri în materie de design se află imprimarea digitală. Modalitatea prin care poți reda viață oricărui material sau accesoriu care este acoperit de o husă dintr-un material textil.

Ce trebuie să știi despre materialele textile!
| Sursa: headprint.ro/samba

Tehnologia a avansat, iar acum printre cele mai întâlnite trenduri în materie de design se află imprimarea digitală. Modalitatea prin care poți reda viață oricărui material sau accesoriu care este acoperit de o husă dintr-un material textil.

Pentru realizarea acestui print pe textile este nevoie de imprimante performante, special create pentru țesături, prin intermediul cărora poți schimba înfățișarea mai multor obiecte. Printul UV se realizează la cea mai înaltă calitate, pe mai multe tipuri de materiale, pentru cât mai multe aplicații.

Printul digital este folosit și pe diferite obiecte vestimentare, dar și pentru realizarea mai multor tipuri de materiale publicitare, datorită materialului din poliester 100% rezistent la șifonare. Se poate transporta și fixa ușor și poate fi folosit și pentru panourile publicitare luminoase.

Printul pe textile poate personaliza si draperii, perdele, lenjerii, tabouri decorative sau paravane.

Printul digital poate imprima materiale din bumbac, dar și alte materiale organice. Cerneala folosită poate pătrunde lejer în țesătura materialului, fără să creeze un disconfort, iar rezistența la spălări și întinderi este una ridicată.

Avantajul major al printării digitale este faptul că se pot reproduce și imprima toate culorile, inclusiv fotografii pe care îți dorești să le păstrezi amintire. După imprimare au nevoie de un timp de uscare sub presă, într-un loc special cu aer cald, dar nu foarte mult.

Printul pe materiale textile reprezintă cel mai căutat serviciu de printare atunci cand îți dorești să păstrezi pentru o perioadă îndelungată amintirile. Serviciile de printare asigură rezistență, stabilitate și siguranță, iar prețurile sunt direct proporționale cu calitatea și durabilitatea. Produsele sunt realizate doar din materiale și consumabile 100% ecologice, pentru a proteja mediul înconjurător. Consumabilele sunt certificate de instituții specializate de certificare din Europa și oferă certitudinea că pot fi folosite în siguranță.

Printul pe textile este una dintre marile invenții folosite tot mai des și în amenajările interioare deoarece reprezintă modalitatea ideală prin care să îți personalizezi locuința. Poți alege să imprimi o imagine pe un fotoliu, canapea, perne sau alte accesorii din casă. Design-ul este special creat pentru fiecare consumator în parte, fără să existe posibilitatea de a întâlni aceeași temă în mai multe case. Materialele sunt rezistente împotriva razelor UV, astfel să produsele pot fi folosite și în grădinile exterioare sau în spațiile din aer liber. Nu se curăță la spălare și nici nu au un miros neplăcut.

Printre avantajele majore ale printului UV se mai numără și:

  • Imprimarea de înaltă calitate reprodusă pe orice tip de material;
  • Timp de așteptare relativ scurt, cerneala neavând nevoie de foarte mult timp de uscare;
  • Pot fi folosite game variate de culori deschise;
  • Sunt scoase în evidență corect toate detaliile imaginii;
  • Sunt rezistente împotriva agenților chimici și lichidelor.


Oamenii de pe plajă au fugit speriați! Ce a găsit o femeie pe nisip... Un detaliu INEDIT de la una dintre cele mai mari tragedii ale Antichității, descoperit de arheologi. Cum a murit un bărb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x