Antena Căutare

Cea mai batrana femeie care a cucerit Everestul are 73 de ani

O femeie de 73 de ani din japonia a devenit cea mai batrana femeie care a cucerit Everestul dupa ce si-a batut propriul record, relateaza Huffington Post.

Tamae Watanabe a ajuns la altitudinea de 8.850 de metri sambata dimineata, alaturi de cei patru membri ai echipei de alpinisti. A escaladat o noapte intreaga inainte sa cucereasca varful Everest. Expeditia la care a luat parte si Tamae Watanabe a fost incununata de succes deoarece conditiile meteo au fost favorabile.

Femeia a mai escaladat Muntele Everest si in 2002, cand avea 63 de ani si a devenit la acel moment cea mai in varsta femeie care a cucerit cel mai inalt varf muntos din lume.

Cea mai in varsta persoana care a ajuns vreodata in varful Everestului este un barbat din Nepal, Min Bahadur Sherchan, care a reusit aceasta performanta in 2008, la varsta de 76 de ani.

Foto: iltasanomat.fi

Sute de bufnite au fost eliberate in salbaticie, dupa ce pasiunea pentru "Harry Potter" s-a stins... Sfintii Constantin si Elena sunt sarbatoriti astazi de toti crestinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x