Antena Căutare

Cea mai bătrână mamă din Marea Britanie a născut TRIPLEȚI. Imaginea bebelușilor a făcut înconjurul lumii

O britanică pe nume Thrilled Sharon, în vârstă de 55 de ani, a dat naştere unor tripleţi care sunt mai mult decât adorabili.

O britanică pe nume Thrilled Sharon, în vârstă de 55 de ani, a dat naştere unor tripleţi care sunt mai mult decât adorabili.

Partenerul ei este cu 15 ani mai tânăr, dar spune că niciodată nu a simțit asta.

Sharon este de meserie asistentă și și-a dorit foarte mulți copii. Deși mai are încă 4, ea a vrut o familie numeroasă așa că a apelat la fertilizare. Ea a cheltuit peste 15.000 de lire pentru a-și vedea visul cu ochii.

”Știam că există posibilitatea unei sarcini multiple, pentru că am fost inseminată cu 4 embrioni pentru a crește șansele unei sarcini. La ecografie mi s-a spus că se aud trei inimioare bătând și am fost foarte emoționați”.

Citește și: Ei au fost primii SIAMEZI în lume! Nimic nu le-a stat în cale fraţilor Bunker: s-au căsătorit şi au avut 21 de copii

Fericitul tătic spune că ”la început am fost feriict, apoi m-au copleșit gândurile. Nu știam dacă voi face față. Acum, după ce i-am ținut în brațe nu îmi mai imaginez viața fără ei”.

Sursa: The Sun

Chirie cu doar un euro pe an în Germania. "Trebuie să ne rugăm, de trei ori pe zi, pentru sufletul bancherilor"... Viața, cel mai bun scenariu de film. A fost căsătorită cu propriul bunic timp de 13 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x