Antena Căutare

Cea mai bătrână mamă din Marea Britanie a născut TRIPLEȚI. Imaginea bebelușilor a făcut înconjurul lumii

O britanică pe nume Thrilled Sharon, în vârstă de 55 de ani, a dat naştere unor tripleţi care sunt mai mult decât adorabili.

O britanică pe nume Thrilled Sharon, în vârstă de 55 de ani, a dat naştere unor tripleţi care sunt mai mult decât adorabili.

Partenerul ei este cu 15 ani mai tânăr, dar spune că niciodată nu a simțit asta.

Sharon este de meserie asistentă și și-a dorit foarte mulți copii. Deși mai are încă 4, ea a vrut o familie numeroasă așa că a apelat la fertilizare. Ea a cheltuit peste 15.000 de lire pentru a-și vedea visul cu ochii.

”Știam că există posibilitatea unei sarcini multiple, pentru că am fost inseminată cu 4 embrioni pentru a crește șansele unei sarcini. La ecografie mi s-a spus că se aud trei inimioare bătând și am fost foarte emoționați”.

Citește și: Ei au fost primii SIAMEZI în lume! Nimic nu le-a stat în cale fraţilor Bunker: s-au căsătorit şi au avut 21 de copii

Fericitul tătic spune că ”la început am fost feriict, apoi m-au copleșit gândurile. Nu știam dacă voi face față. Acum, după ce i-am ținut în brațe nu îmi mai imaginez viața fără ei”.

Sursa: The Sun

Chirie cu doar un euro pe an în Germania. "Trebuie să ne rugăm, de trei ori pe zi, pentru sufletul bancherilor"... Viața, cel mai bun scenariu de film. A fost căsătorită cu propriul bunic timp de 13 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x