Antena Căutare

Și-a înscenat moartea, iar mai apoi a revenit brusc la viață pentru a-și cere iubita de soție! Cum a răspuns tânăra! Imaginile sunt virale

Cea mai sadică cerere în căsătorie. Așa poate fi descrisă, în câteva cuvinte, fapta unui tânăr care a decis să-și ceară iubita de soție după ce a simulat un accident de motocicletă. 

Și-a înscenat moartea, iar mai apoi a revenit brusc la viață pentru a-și cere iubita de soție! Cum a răspuns tânăra! Imaginile sunt virale
| Daily Mail

Cea mai sadică cerere în căsătorie. Așa ar putea fi catalogată, în câteva cuvinte, fapta unui tânăr care a decis să-și ceară iubita de soție după ce a simulat un accident de motocicletă.

În imaginile făcute publice pe internet, tânărul apare întins pe șosea, iar lângă el este motocicleta. Tânăra lui iubită ajunge la fața locului în lacrimi și se apropie de el încercând să vadă ce se întâmplă, în ce stare este. Este consolată de polițiști, iar la un moment dat, însă, el se întoarce pur și simplu, ca și cum ar fi revenit la viață și îi întinde inelul de logodnă.

Deși este pur și simplu șocată de incident și parcă nu-și poate reveni cu ușurință, tânăra acceptă să-i fie pus pe deget inelul de logodnă, moment în care oamenii aflați în jur aplaudă și îi felicită.

”A fost o propunere neobișnuită, dar romantică. Se iubesc foarte mult.”, a mărturisit un prieten de-al tinerilor, conform Daily Mail.

De cealaltă parte, alte voci consideră cererea în căsătorie mult prea bizară: ”E foarte ciudat. Dacă aș fi fost în locul ei, l-aș fi părăsit imediat.”, a spus o femeie.

Astfel, în imaginile care au fost făcute publice pe internet, se poate vedea cum tânărul stă întins pe o stradă, în timp ce mai mulți oameni sunt lângă el

Un cuplu și-a construit o casă din milioane de piese Lego! Cum arată locuința... Harta lumii se SCHIMBĂ și apare alt OCEAN! Specialiștii sunt în stare de alertă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x