Antena Căutare

Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun, de anul acesta. Întreaga poveste a costat un milion de lire sterline

An de an, compania John Lewis încântă publicul în apropierea Sărbătorilor de Iarnă. Nici anul acesta nu a făcut excepție. Ideea de la care a pornit întreaga poveste a fost aceea că nicio reclamă de Crăciun nu trebuie să mai fie tristă.

An de an, compania John Lewis încântă publicul în apropierea Sărbătorilor de Iarnă. Nici anul acesta nu a făcut excepție. Ideea de la care a pornit întreaga poveste a fost aceea că nicio reclamă de Crăciun nu trebuie să mai fie tristă.

Pentru cea cea mai frumoasă reclamă de anul acest, compania a scos din buzunare un milion de lire sterline. Personajele principale sunt un câine boxer, pe nume Buster, şi Bridget, o fetiţă de doar 6 ani, scrie zutv.ro. Cei doi primesc cadoul ideal de Crăciun.

Muzica de fundal a fost este reprezentată de un cover al trupei londoneze Vaults, pe o piesă jazz din 1980 "One Day I'll Fly Away", de la Randy Crawford.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vine Era Glaciară? Cercetătorii au făcut anunțul oficial! "Ne așteaptă 10 ANI DE IARNĂ!!!"... S-au iubit și au murit ținându-se de mână. După 5000 de ani, au fost găsiți în aceeași poziție: "Este visul oricăru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x