Antena Căutare

Cea mai scumpa fotografie din lume s-a vandut cu 4,3 milioane de dolari!

Credeti ca este doar o simpla fotografie ? Ei bine, nu, nu este. Uitati-va cu atentie! Aceasta este cea mai scumpa fotografie din lume.

Intitulata "Rhein II" (Rin II) si realizata de Andreas Gursky in 1999, fotografia a fost vanduta pentru suma de 4,3 milioane de dolari, la Casa de Licitatii Christie's, din New York, conform huffingtonpost.com.

Artistul german este recunoscut pentru peisajele sale ample si anonime. "Poate incearca sa ne faca sa intelegem ca nu traim doar intr-o anumita cladire sau intr-o anumita locatie, ci sa devenim constienti de faptul ca traim pe o planeta care merge cu o viteza uriasa prin univers", a spus Gursky despre lucrarile lui.

Pana acum, cea mai scumpa fotografie era un portret al lui Cindy Sherman, vanduta cu 3.8 milioane de dolari.

Sursa: Antena3

Articolul continuă după reclamă

FOTO: Christie's

VIDEO! Portugalia: Un surfer a "navigat" pe un val de aproape 30 de metri... FOTO! 6 lucruri ULUITOARE descoperite in spatiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x