Antena Căutare

Cea mai spectaculoasă apariție la nuntă! A coborât din mașina de pompieri însoțită de luminile intermitente - FOTO

O mireasă a avut o intrare inedită la propria ei nuntă! Aceasta a fost insoțită de lumini intermitente și o mașină de pompieri, grație unor pompieri amabili din Los Angeles. 

Cea mai spectaculoasă apariție la nuntă! A coborât din mașina de pompieri însoțită de luminile intermitente - FOTO
Nuntă salvată de pompierii din Los Angeles

În urmă cu ceva timp, un accident cu două autoturisme bloca ambele benzi pe stradă când pompierii de la stația 69 au observat o femeie într-o rochie de mireasă lungă și o domnișoară de onoare care încercau să meargă prin trafic, ținându-și rochiile în sus pentru a le împiedica să se murdărească.

„Mireasa, relativ supărată a spus: da, ne căsătorim și am întârziat, limuzina mea este blocată în trafic și încerc să ajung la nuntă!”, a declarat pentru Yahoo Lifestyle un reprezentant al pompierilor din județul Los Angeles. O dată ce au auzit asta, pompierii au urcat-o în mașină și au pornit girofarurile, fiind clar o urgență!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată cu mireasa și cu domnișoara de onoare tractate, camionul de pompieri s-a îndreptat spre nord pe bulevardul Topanga și a apărut la locul evenimentului cu luminile intermitente, pentru a-i face sosirea cu adevărat specială.

Când s-a întors la sediu, reprezentantul a observat o fotografie a miresei cu cei patru salvatori ai ei atârnată pe perete și a postat-o ​​pe pagina sa de Instagram. Fotografia, semnată de mireasă, a fost trimisă la pompieri la câteva săptămâni după nuntă. „Fotografia spune doar „Mulțumesc că ne-ați salvat nunta, The Gormans”, a spus pompierul care a scos o fotografie cu imaginea, adăugând că încă „habar nu au care este prenumele miresei”.

O adolescentă de 13 ani s-a ales cu arsuri grave pe corp după ce și-a folosit telefonul în timp ce făcea baie! Medicii t... În Dubai a început să crească peștele în deșert, deși nu există mare sau lacuri! Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x