Antena Căutare

Cecilia Adamou, care își putea vedea inima bătând după ce a primit o inimă mai mare în urma unui transplant. Cum arată acum

Cecilia Adamou este o fetiță care suferă de o boală de inimă care i-a pus viața în pericol și a avut nevoie de un transplant la o vârstă fragedă. După operație se pare că Cecilia a suferit alte complicații.

Cecilia Adamou este o fetiță care suferă de o boală de inimă care i-a pus viața în pericol și a avut nevoie de un transplant la o vârstă fragedă. După operație se pare că Cecilia a suferit alte complicații.

Profimedia

Pe când avea doaar 10 ani, micuța Cecilia a avut nevoie de un transplant de inimă, iar în timp, după vindecarea operației, tânără a ajuns să îți poată vedea inima bătând în piept pentru că inima primită este mult mai mare, fiind a unui bărbat de 30 ani.

Cât de mult a evoluat Cecilia după transplant

În prezent Cecilia are 22 ani, este o tânără care se bucură de viață, a absolvit facultatea și îi încurjează pe toți cei care i-au aflat povestea să se înscrie ca donatori de organe. Un video cu Cecilia a devenit viral după ce tânără și-a filmat inima bătând, lucru extrem de evident prin piele. Pe contul său de social media, tânăra a vorbti mereu deschis despre transplant, cicatrici și simptome, potrivit The Sun.

Chiar dacă medicii i-au dat puține șanse la viață, deși făcuse transplantul, Cecilia a demonstrat că este o luptătoare.

În august 2021, ea a postat pe contul ei de Twitter o reușită de care se simțea tare mândră.

Citește și: O femeie a renunțat la alimentul preferat și a slăbit 32 de kilograme. Cum arată azi Cassie Percival

“I have fought heart failure, kidney failure and brain and spinal cancer. I was told many times I wasn't going to live. This week, I started my first full-time job”

(M-am luptat cu o boal[ de inima, rinichii mi-au cedat, am avut tumoră pe creier, cancer la coloana vertebrală. Mi s-a spus de multe ori că nu voi supravieșui. Săptămâna aceasta am început primul meu job full-time.)

Atunci când și-a filmat bătăile inimii care se vedea prin coaste și piele, Cecilia le-a explicat urmăritorilor ei că în trecut era și mai evidentă această mișcare în pieptul ei, dar cu toate acestea ea a menționat că o fascinează faptul că trăiește datorită inimii altei persoane.

“Când eram mică și aveam un corp și mai mic, bătăile inimii obișnuiau să mă țină trează noaptea”, a mai povestit tânăra.

De ce boală de inimă suferea tânără

La vârsta de 10 ani, medicii i-au pus un diagnostic crunt, greu de înțeles pentru un copil. Micuța Cecilia suferea de un defect la atriul stâng, lucru care însemna că țesutul inimii ei era perforat între camerele inimii. Acest defect l-a avut din naștere, iar la vârsta de doar 6 luni a avut prima ei operație pe cord, în timp ce la vârsta de 2 ani a primit primul bypass.

Citește și: Joey Turner, tânărul care i-a îngrijorat pe fani din cauza apariției sale, părând anorexic. "E foarte, foarte trist"

Până la vârsta de 6 ani, Cecilia a avut o copilărie normală, dar apoi starea ei a început să se înrăutățească. În aprilie 2010, Cecilia a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală, dar se pare că aceasta nu a ajutat-o.

Inima ei nu a răspuns la tratament așa cum se așteptau specialiștii. De câteva ori părinții ei au primit telefoane de la medicii care se îngrijeau de starea ei și îi anunțau că viața Ceciliei se scurge și ar trebui să vină la spital să petreacă ultimele clipe cu ea.

Cecilia a ajuns urgent pe lista de transplant de inimă și aștepta cu nerăbdare un donator. După o operație de 12 ore, adolescenta a fost ținută în viață de aparate timp de 3 luni, timp în care rinichii i-au cedat și i-au fost afectați și nervii picioarelor, țintuind-o la pat mai mult timp.

Tânăra a fost externată înainte de Crăciunul din 2010 și s-a întors acasă. În următorii 4 ani Cecilia a mai avut nevoie de ajutorul medicilor pentru transplantul de rinichi, primit chiar de la mama ei, dar și o operație care a ajutat-o să mergă din nou.

Joey Turner, tânărul care i-a îngrijorat pe fani din cauza apariției sale, părând anorexic. "E foarte, foarte trist... Femeia care a cumpărat banane de la supermarket, speriată teribil de ceea ce a găsit în plasă, când a ajuns acasă. Ce a ...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x