Cei mai mari artiști ai lumii au cântat, „Împreună, acasă”, pentru „adevărații eroi”! Lady Gaga, Paul McCartney, Celine Dion, Madonna, Andrea Bocelli, maraton de muzică

Artiştii lumii şi-au unit vocile în sprijinul luptei împotriva noului coronavirus! Peste 100 de vedete ale muzicii de toate genurile au luat parte la un concert unic care a durat nu mai puţin de opt ore.

Evenimentul a fost transmis în direct pe internet. Spectacolul a fost iniţiat de Lady Gaga şi a avut parte şi de sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

„Ceea ce aş vrea în această seară, dacă pot, este să vă dau, tuturor, permisiunea ca, pentru un moment. să zâmbiţi, chiar dacă vi se rupe inima”

Astfel a deschis Lady Gaga concertul unic în istorie intitulat "Împreună Acasă". Cântăreaţa a subliniat că scopul principal al evenimentului nu era colectarea de fonduri. Artiştii au dorit în primul rând să-şi exprime respectul şi mulţumirile pentru personalul medical.

„Sunt foarte onorat să particip la acest program, în această seară, pentru a omagia eroi adevăraţi: lucrătorii sistemelor de sănătate din toată lumea”, a spus Paul McCartney.

Artiști din TOATE GENERAȚIILE, pe aceeași „scenă”

La eveniment au participat artişti din toate generaţiile, de la cei intraţi deja în legendă până la revelaţii ale ultimilor ani.

Cei patru Rolling Stones au cântat unul din marile lor hituri într-o sincronizare perfectă, deşi fiecare se afla la el acasă.

Billie Eilish şi Camilla Cabello, în duet cu iubitul său Shawn Mendes, au oferit interpretări emoţionante ale unor melodii compuse înainte ca ele să se fi născut.

Elton John, Jennifer Lopez sau Madonna au fost doar câteva din celelalte nume ilustre de pe afişul concertului de opt ore.

Într-un final grandios, Lady Gaga a revenit pe ecran alături de alte patru mari vedete: Celine Dion, Andrea Bocelli, John Legend şi pianistul clasic Lang Lang.

Citește și
Bogdan de la Ploiești, cantaret de manele
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
colaj de fotografii cua ndreea si radu la mireasa
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mai multe articole
Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri