Antena Căutare

Ce fel de persoană ești în funcție de prima zonă a corpului pe care o ștergi când ieși de la duș! O să ai surprize mari

Dacă aveai impresia că momentul în care te ștergi după ce ieși de la duș nu spune nimic despre tine, atunci află că te înșelai amarnic! Îți spunem ce persoană ești în funcție de acest lucru mai puțin cunoscut

Dacă aveai impresia că momentul în care te ștergi după ce ieși de la duș nu spune nimic despre tine, atunci află că te înșelai amarnic! Îți spunem ce persoană ești în funcție de acest lucru mai puțin cunoscut.

Cei care se şterg mai întâi pe păr sunt persoane cu o logică de excepţie, un simţ practic deosebit, dar...incredibil de plictisitori în pat. Sunt persoane care au visat la un moment dat la ţeluri înalte, pe care le-au uitat încet-încet, vărsându-şi acum amarul asupra omenirii. Pe plan profesional sunt angajaţi model, devotaţi, iar în plan sentimental sunt predispuşi să înşele folosind mai mereu scuza consumului de alcool. În mod ironic, deşi au o prezenţă fadă în viaţa sexuală a partenerilor din relaţia de lungă durată, devin adevărate "animale" în pat, în timpul aventurilor de-o noapte.

Oamenii care se şterg mai întâi pe urechi după ce ies din duş au senzaţia că se pricep perfect la a "citi" oameni, dar în realitate habar nu au. Se cred vicleni, dar nu sunt. Cred că dacă îşi pun mintea la contribuţie, pot realiza orice. Doar că...nu pot, de fapt. Cred că sunt sexy, dar nu sunt deloc atrăgători. Sunt supravieţuitori, dar lupta lor continuă nu are niciun fel de măreţie.

Cei care se şterg mai întâi pe faţă sunt oamenii care iau întotdeauna atitudine şi care fac diferenţa pe orice plan. Chiar dacă sunt într-o şedinţă de corporaţie plictisitoare, chiar dacă sunt la un biliard cu prietenii sau la o banală discuţie la cină, pe oamenii care-şi şterg faţa prima dată îi vei găsi mereu activi, în prim-plan, gata să aibă succes şi gata să-i împingă şi pe alţii spre ţeluri mai înalte. Cu toate astea, foarte multă lume nu-i place şi asta din cauza toleranţei lor senzaţionale la...orice. Suportă cele mai ciudate condimente, acceptă cele mai bizare complimente, nu se supără dacă le scrii cu MAJUSCULE şi acceptă, în principiu, cam orice.

Află mai multe detalii pe Libertatea

Îţi mai aduci aminte de puștiul simpatic din reclama la brânză topită? A devenit un macho super sexy! Transformarea este... Descoperirea care a uluit cercetătorii din întreaga lume! Un simplu poştaş a desluşit secretul construirii piramidelor d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x