Antena Căutare

Cel mai scump loc de parcare din Brașov a fost adjudecat la licitație pentru o sumă uriașă!

La Brașov a avut loc o licitație cu surprize pentru un loc de parcare. Licitația a început în pași mic, de 10-15 lei, și s-a oprit, după mai bine de o o oră și jumatatee, la uriașa sumă de 30.000 de lei. Cel care a câștigat licitate are 30 de zile să plătească suma.

La Brașov a avut loc o licitație cu surprize pentru un loc de parcare. Licitația a început în pași mic, de 10-15 lei, și s-a oprit, după mai bine de o o oră și jumatate, la uriașa sumă de 30.000 de lei. Cel care a câștigat licitate are 30 de zile să plătească suma.

Dacă suma nu va fi plătită, persoana care a câștigat licitația va pierde locul, care va fi din nou scos la licitație, dar la care el nu va mai putea participa, relatează mediafax.

„Are 30 de zile să plătească această sumă, dacă o plăteşte, începând de anul viitor îi va veni pe decizia de impunere, ceea ce înseamnă că va trebui să plătească în fiecare an această sumă. Dacă nu o plăteşte, locul rămâne liber şi va fi scos la licitaţie, în procedură de licitaţie anul viitor”, a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria municipiului Braşov.

Suma licitată pentru locul de parcare din cartierul Răcădău, de 30.000 de lei, este cea mai mare sumă oferită pe un loc de parcare în municipiul Braşov, de când sunt licitate locurile de parcare, lucru care i-a mirat şi pe reprezentanţîi Primăriei.

În municipiul Braşov sunt aproximativ 45.000 de locuri de parcare, din care aproximativ 37.000 sunt închiriate. Procedurile de închirere au început din 2007.

Creștinii din biserică s-au CUTREMURAT! Ce a apărut pe perete... Coposu, către Vișinescu: ”Vin martor la procesul tău. Voi spune că numai un nebun putea să facă ce ai făcut tu!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x