Antena Căutare

Cele mai spectaculoase ținute de la decernarea premiilor Oscar! Cum s-a îmbrăcat partenera de viață a lui Bradley Cooper

Gala Premiilor Oscar a avut loc aseară, iar pe covorul roșu a fost spectacol total, întrucât actrițele de la Hollywood s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. 

Gala Premiilor Oscar a avut loc aseară, iar pe covorul roșu a fost spectacol total, întrucât actrițele de la Hollywood s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Printre cele mai apreciate rochii au fost purtate de Lady Gaga şi Charlize Theron. Însă, o apariţie care a luat spectatorii prin surprindere este actorul Billy Porter care a venit îmbrăcat într-o rochie neagră.

„Mi-am îmbrăcat fundul negru într-o rochie. Te deranjează?”. Un actor homosexual a făcut furori la gala Oscar. Cele mai spectaculoase ținute. Foto

Lady Gaga, protagonista filmului ”A Star is Born”, a păşit pe covorul roşu într-o rochie neagră creată de casa Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu mănuşi lungi negre şi un colier cu diamante marca Tiffany. Bijuteria a fost purtată în trecut chiar de către Audrey Hepburn.

Charlize Theron a fost, de asemenea, în centrul atenției, întrucât a mizat pe o schimbare de look. La decernarea premiilor Oscar, actriţa a îmbrăcat o rochie din colecţia haute couture a casei Dior, iar ținuta a fost completată de accesoriile cu diamante.

OSCAR 2019: ”Green Book” a obținut Oscarul pentru ”cel mai bun film”! Iată lista completă a câștigătorilor!

Câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, Regina King a strălucit într-o rochie albă creată de casa Oscar de la Renta. Apreciată a fost şi apariţia modelului Irina Shayk. Partenera lui Bradley Cooper a purtat o rochie Burberry care i-a scos în evidenţă silueta.

Cea mai controversata apariţie a fost Billly Porter care a purtat o rochie lungă Christian Siriano. Părerile sunt împărţite, în timp ce anumite publicaţii de modă de peste ocean i-au apreciat apariţia, internauţii nu au fost deloc impresionaţi şi spun că bărbaţii arată cel mai bine în costume.

Nu, nu e glumă! Oamenii inteligenți se culcă târziu, sunt dezordonați și înjură... Profețiile lui Nostradamus pentru România sunt terifiante! Tragediile de care ar fi pândiți românii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x