Antena Căutare

Cele mai tari poze de Instagram - Life Hacks pentru un profil cu mii de followeri

Ce este mai important pe net în 2018 decât un profil de Instagram cu mii de followeri? De la vedete internaționale la oameni obișnuiți, din Brazilia și până în Australia, mii de poze sunt urcate zilnic pe Instagram, pentru că pozele potrivite atrag followeri, iar followerii atrag oportunități ce nu pot fi trecute chiar atât de ușor cu vederea.

Ce este mai important pe net în 2018 decât un profil de Instagram cu mii de followeri? De la vedete internaționale la oameni obișnuiți, din Brazilia și până în Australia, mii de poze sunt urcate zilnic pe Instagram, pentru că pozele potrivite atrag followeri, iar followerii atrag oportunități ce nu pot fi trecute chiar atât de ușor cu vederea.

Vizibilitate = branduri dornice de colaborare, iar dacă acest lucru s-a întâmplat, SKY IS THE LIMIT!!!. Totuși, cum să ai cele mai tari poze de Instagram, astfel încât din ce în ce mai mulți oameni să îți urmărească fiecare mișcare pe acest canal de social media? Indiferent de sistemul de operare al telefonului tău, fie că ai un Huawei P20 Pro sau un iPhone X, poți faci cele mai tari poze de Instagram, dacă știi ce vrei să obții. Iată mai jos câteva mici secrete:

Poze de Instagram postate cu regularitate

Poze de Instagram si pe alte retele de socializare

Poze de Instagram cu #HASHTAG

Poze de Instagram cu branduri in tag

Aplicatii de editat poze pentru Instagram

Poze de Instagram postate cu regularitate

Dacă vrei să ai o pagină relevantă de Instagram, iar numarul de followeri să fie în permanență pe un trend ascendent, trebuie să postezi cu regularitate poze pe Instagram. În cazul în care vrei să tratezi pagina ta de Insta ca pe un al doilea job, nu ai voie să postezi o dată la câteva săptămâni.

Ca în orice alt domeniu de activitate, și în Social Media există o concurență extrem de acerbă, așadar pozele de Instagram trebuie să fie postate conform unui orar bine pus la punct. Tratează totul cu seriozitate și vei vedea că numărul de followeri de pe Insta va crește încet dar sigur, de la o zi la alta.

Poze de Instagram și pe alte rețele de socializare

Ai prins un răsărit absolut fermecător, pe care l-ai urcat apoi rapid pe Instagram? Ești extrem de mândră de selfie-ul pe care l-ai făcut la ultimul concert cu artistul tău preferat? Atunci iată ce ai de făcut pentru ca pozele de Instagram pe care le faci să capete atenția cuvenită: conectează-ți contul de Instagram cu alte canale de social media pe care ești deja activă: Facebook, Twitter etc

Orice share contează enorm pentru baza ta de followeri, așa că nu ezita să dai de veste tuturor prietenilor tăi că ai urcat o nouă poză pe Instagram. Te bucuri astfel de mai mare expunere, pe cele mai tari canale de socializare ale momentului, cu 0 efort și cu mult mai multe șanse ca numărul celor care te urmăresc pe Instagram să crească.

Poze de Instagram cu #HASHTAG

Dacă urci o poză nouă pe Instagram și nu ai pus hashtag-uri în descriere, înseamnă că nu ții neapărat ca numărul tău de followeri sa crească. Dacă însă îți dorești asta cu adevărat, nu uita să adaugi hashtag-uri la toate pozele de Instagram pe care le faci.

Acestea trebuie să aibă legătura cu poza ta, iar numărul de hashtag-uri nu trebuie să fie nici prea mare, nici prea mic. Experiența te va ajuta să știi cum să îmbini hashtag-urile între ele, pentru a avea o mai bună expunere. De exemplu ai postat un selfie pe Instagram într-o minunată rochie de plajă? Îți recomandăm să folosești hashtag-uri populare (ex: #fashion), alături alte câteva contextuale, pentru a fi sigură că te afli în topul căutărilor, pentru cât mai mult timp.

Poze de Instagram cu branduri în tag

Nimic nu se compară cu expunerea pe care marile branduri de pe Instagram ți-o pot oferi, în cazul în care urci un mix demn de urmărit pe Instagram: o poză WOW + un produs al brandului respectiv, ce apare în acel cadru.

Fii creativă cu pozele de Instagram în care apar branduri celebre și nu ezita să le dai tag. Cu puțin noroc, un simplu share pe pagina de Insta al unui brand celebru de haine îți poate aduce automat mii de followeri, sau chiar un contract avantajos de colaborare.

Aplicații de editat poze pentru Instagram

În final, îți lăsăm mai jos 3 aplicații pentru poze, astfel încât fiecare cadru pe care îl surprinzi să arate absolut uimitor, înainte de a-l urca pe Instagram: VSCO, Pixlr, Snapseed. Fie că ai un Huawei P20 Pro (Android), fie că tocmai ți-ai cumpărat un iPhone X (iOS), în AppStore și Google Play găsești cele mai tari aplicații pentru poze, așa că nu ezita să le încerci.

  • VSCO - o aplicație pentru cele mai tari poze de Instagram cu fundal alb
  • Snapseed - 26 de tool-uri pentru editarea pozelor de Instagram te așteaptă să le încerci
  • Pixlr - o listă completă cu filtre și stickere pentru cosmetică
Cel mai frumos diamant din lume, blestemul celor mai puternici oameni din toate timpurile. Misterul originii sale a fost... Atenție MARE, părinți! Un nou joc de tip BALENA ALBASTRĂ face RAVAGII printre copii. Tinerii sunt împinși la SINUCIDERE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x