Antena Căutare

VIDEO! Cele mai urate animale din lume

Va plac cateii, pisicile si orice fel de vietate draguta si simpatica? Exista insa si reversul medaliei: cele mai urate animale din lume! Iar un concurs organizat de Societatea pentru Salvarea Animalelor Urate a desemnat castigatorii

Pe primul loc a iesit pestele nasos. Nu e greu de inteles cum i-a convins pe votanti ca e cea mai urata creatura din lume. Aspectul gelatinos si aerul morocanos i-au atras 30% din voturile de pe pagina Societatii pentru Salvarea Animalelor Urate, care a organizat competitia.

Pe locul secund este Kakapo, singurul papagal din lume care nu zboara. Din acest motiv, in prezent nu mai exista decat 126 de exemplare. Traieste in Noua Zeelanda si e complet nepregatit sa gestioneze intalnirile cu oamenii sau animale de prada.

O salamandra care nu creste s-a dovedit insa suficient de puternica pentru a ocupa un loc in clasament. Cu un chip aproape prietenos si accesorii roz-aprins, arata la fel de excentric pe cat ii e numele: Axolotl. Mai are o calitate de exceptie: isi poate reface organele pierdute.

Impresionante, in uratenia lor, s-au mai dovedit Broasca-scrot din lacul Titicaca si maimuta cu nas lung din Borneo.

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Senzatii tari pe patru roti si patru picoare: O capra, maestra in skateboarding... FOTO! Ultima fita de la New York: Toaleta Apple! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x