Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00iUmor

Sex de la prima întâlnire? Ele sunt cele mai ÎNDRĂZNEȚE femei, în funcție de zodie

Prin felul cum se îmbracă sau vorbesc, femeile pot fi catalogate drept ușuratice. Limita dintre permisiv și ușuratic este o linie fină și depinde de fiecare cum își trasează segmentele.

Prin felul cum se îmbracă sau vorbesc, femeile pot fi catalogate drept ușuratice. Limita dintre permisiv și ușuratic este o linie fină și depinde de fiecare cum își trasează segmentele, scrie yve.ro.

Femeia Berbec

Puterea este cheia care influențează relația cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independență și de mult spațiu. Deși au nevoie de afecțiune și sinceritate, le place să iasă în oraș și să facă victime. Este o balanță care se inclină ba într-o parte, ba în alta. Nu pot fi ținute cu forța și cel mai bine e să le lași libere.

Femeia Taur

Femeile Taur au o carismă excelentă și spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constantă și nu țin cont de mentalitatea sau fizcul partenerului. Bărbații sunt doar niște ustensile în mâinile lor.

Femeia Gemeni

Într-o relație, femeii Gemeni nu îi este rușine să facă avansuri și altor bărbați. Nici măcar când iubitul este de față. Dar își știu limitele și nu ar fi în stare să înșele. Ele vor să își demonstreze constant că încă mai au acel ceva care atrage bărbații. Nu este ceva neobișnuit ca o femeie Gemeni să se întalnească cu bărbați mult mai în vârstă sau mai tineri.

Femeia Rac

Femeile Rac nu se aventurează în căutarea unui partener sexual, pentru ele e importantă stabilitatea. Iar atunci când au parte de o aventură se întâmplă pur și simplu, nu e ceva plănuit. Sunt orientate mai mult spre căsnicie și creșterea copiilor.

Femeia Leu

Mândria caracterizează femeia Leu, iar ego-ul lor este foarte puternic. Sunt selective cu partenerii, de aceea nu îi schimbă des. Totuși, își doresc un bărbat real care să le susțină și să preia controlul.

Femeia Fecioară

Niciodată nu poți intui ceea ce o femeie Fecioară vrea de la tine. Îți poate face avansuri sexuale, ca mai apoi să te lase baltă. Să nu te uimească faptul că va trece pe lângă tine în timp ce se sărută cu un alt bărbat.

Femeia Balanță

Femeia Balanță are un zâmbet pervers și îl afișează cu nerușinare, chiar și când un bărbat este de față cu soția. Este directă și nu îi plac ocolișurile. Dacă tace în timpul actului sexual, înseamnă că ceva nu e bine și cu siguranță faci ceva greșit.

Citește mai departe!

Recomandari