Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Cere 750.000 de euro despăgubire, pentru că nu mai poate face amor cu soțul decedat. Motivul pentru care poate primi banii

O femeie cere să fie despăgubită cu aproape 750.000 de euro, pentru că nu mai poate face amor cu soțul ei, care a murit în urmă cu un an. Ea are mari șanse să primească acești bani.

O femeie cere să fie despăgubită cu aproape 750.000 de euro, pentru că nu mai poate face amor cu soțul ei, care a murit în urmă cu un an. Ea are mari șanse să primească acești bani.

Mai exact, femeia, Cara Finnegan, din Australia, cere aproape 750.000 de euro de la agenția Queensland Health pentru șocul emoțional provocat de moartea soțului ei, dar și pentru că nu mai poate întreține relații intime cu acesta.

Soțul ei, Jamie Finnegan, a suferit leziuni cerebrale și a murit în 2018, după ce o intervenție medicală greșită pe care a suferit-o cu șase ani în urmă, la spitalul Brisbane din Australia.

„Dacă vorbim despre drepturile conjugale, el ar valora peste 2,6 milioane de euro. A fost un armăsar italian pe cinste”, a spus mama bărbatului decedat.

După moartea soțului ei, Cara Finnegan a rămas singură pentru patru copii.

Ea a primit deja despăgubiri de peste 6,3 milioane de euro după moartea soțului ei.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro