Antena Căutare

CHE DONNA! Ea e românca dintr-o bucată, extrem de frumoasă, care vrea să să devină primar într-un orăşel din Italia. Ce calități o recomandă!

O româncă aspiră la titlul de primar al unui orăşel italian. În vârstă de 39 de ani, Roxana Bugheanu, trăieşte în Peninsulă de 16 ani, este căsătorită cu un italian şi are doi copii.

O româncă aspiră la titlul de primar al unui orăşel italian. În vârstă de 39 de ani, Roxana Bugheanu, trăieşte în Peninsulă de 16 ani, este căsătorită cu un italian şi are doi copii.

În ceea ce priveşte candidatura, românca spune că decizia a fost luată de cetăţeni. Marino este un orăşel aflat în apropiere de Roma unde comunitatea românească reprezintă 5% din populaţie.

Potrivit cotidianului Il Mattino, românca este stabilită de 16 ani în Italia, iar de zece ani stă în orașul care numără circa 40.000 de locuitori. Ea este soție, mama a doi băieți, dar și o femeie de carieră, căci lucrează ca mediator cultural și administrează o firmă. Potrivit publicației citate, frumoasa româncă a fost impulsionată de mai mulți cetățeni să intre în cursa electorală. Roxana vrea să arate că rezidenții trebuie percepuți ca cetățeni cu drepturi egale ale unei urbe, fie ea și străină.

”Roxana Bugheanu va oferi dedicarea, onestitatea și profesionalismul în eventuala administrare a orașului”, scrie ziarul citat. Orășelul este recunoscut în întreaga Italie pentru calitatea vinului produs în viile din apropierea sa.

Mănânci tot ce prinzi, slăbești cât vrei! Cu această DIETĂ REVOLUȚIONARĂ, pofta nu mai trebuie ”pusă în cui”, ci satisfă... Cel mai bizar vas fantomă din lume! Nava a plutit 38 de ani în derivă, apoi s-a întâmplat ceva straniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x