Antena Căutare

Anunț ȘOCANT: Două țări încearcă să modifice ATMOSFERA PLANETEI! Dezastrul poate lovi pământul!

China și Rusia au ajuns în atenția publică după ce au condus o serie de experimente controversate menite să modifice atmosfera Pământului prin intermediul undelor radio de frecvență înaltă.

China și Rusia au ajuns în atenția publică după ce au condus o serie de experimente controversate menite să modifice atmosfera Pământului prin intermediul undelor radio de frecvență înaltă.

Oamenii de știință au emis acele unde în ionosferă din Sura Ionospheric Heating Facility de lângă orașul Vasilsursk, din Rusia. Ulterior, China Seismo-Electromagnetic Satellite a măsurat efectele din orbită.

Nu este prima oară când ceva de genul acesta se întâmplă. Problema este alta – au apărut îngrijorări cu posibilitatea folosirii rezultatelor acestor experimente științifice în scopuri militare. La urma urmei, ionosfera este esențială pentru comunicarea radio. Deranjarea selectivă a particulelor care o compun ar putea ajuta guvernele să îmbunătățească sau să blocheze semnalele radio de distanță.

Experimentele au avut efecte destul de extinse asupra atmosferei. Unul din ele a afectat o suprafață de 126.000 de kilometri pătrați din atmosferă. Altul a încălzit gazul ionizat din atmosferă cu 100 de grade Celsius. Oamenii de știință care le-au condus se apără, spunând că scopul studiului este științific, iar exxperimentele sunt infoensive pentru atmosferă. „Nu ne jucăm de-a Dumnezeu”, a zis unul din cercetători. „Nu suntem singura țară care se aliază cu rușii. Alte țări au făcut lucruri similare”.

Ce-i drept, nu există vreo dovadă care să sugereze că ceva nefast se întâmplă sub ochii noștri. Singurul semnal de alarmă este că Rusia a fost acuzată de mai multe ori că a blocat semnalele GPS în 2018 – dacă experimentele cu ionosfera au avut de a face cu acest lucru nu se știe. De altfel, comunitatea științifică e adeseori întinată de teoriile conspirației. Cu toate astea, mai mulți cercetători sunt suspicioși cu privire la scopul experimentelor.

O tânără a făcut vâlvă pe Internet: „Bărbații îmi cer să le strâng capul între picioarele mele musculoase. Nu înțeleg de... Captură impresionantă pe Aeroportul Otopeni! Unsprezece tablouri au fost găsite în bagajele unui chinez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x