Antena Căutare

China: Un miliardar cu imaginatie vinde AER la cutie!

Un miliardar din Beijing se lauda ca a gasit metoda perfecta pentru a scapa de poluarea din oras. Imbuteliaza aer la fel ca bauturile racoritoare. Barbatul si-a lansat produsul "revigorant" in centrul orasului Beijing, una dintre cele mai poluate metropole chineze.

Chinezul a scos pe piata un "produs" de care Beijing are nevoie ca de aer. Aerul curat. Din cauza nivelului extrem de ridicat de poluare, orasul e acoperit de cateva zile de o ceata densa. Asa ca miliardarul este sigur de succesul demersului sau.

Dar nu se gandeste la profit. Dimpotriva: “Nu fac nimic doar pentru faima sau binele propriu. Vreau doar ca in anii pe care ii mai am de trait sa indemn cat mai multi oameni sa protejeze mediul inconjurator, sa fie mai buni, sa aiba inimile curate si sa faca doar fapte bune”.

Omul de afaceri spune ca produsul sau este imbuteliat in zonele rurale din China, unde aerul este curat. Trei dolari costa o portie de aer curat la cutie. Profitul obtinut de pe urma comercializarii produsului va fi insa donat integral oamenilor saraci.

VIDEO: Printul Charles si Camilla au dat masina regala pe transportul subteran! Au fost vazuti in metroul londonez... FOTO: Vezi ce tatuaje aveau femeile... in urma cu 100 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x