Antena Căutare

D'ale chinezilor: au construit apartamente pe o autostrada nou nouta!

Oficialii chinezi au fost fortati sa taie o autostrada in jumatate pentru a se circula in jurului unui bloc, dupa ce au construit, accidental, cladirea chiar in drum! Acestia au realizat ca i-ar fi costat prea mult sa-i despagubeasca pe chiriasii nou veniti in apartamente.

Constructorii au fost nevoiti sa reduca latimea autostrazii pana la patru benzi, lasandu-i pe locuitori blocati in mijlocul autostrazii, lata de 60 de metri. Chiriasii abia se mutasera in noile apartamente si erau dispusi sa paraseasca imobilele doar in cazul in care primeau o compensatie substantiala. Astfel, pentru a economisi o suma fabuloasa de bani, consiliul a decis sa lase cladirile exact acolo unde le-a ridicat.

Rezidentul Shing Su, care locuieste in blocul din Xi'an, provincia Shaanxi, din vestul Chinei, a declarat: “Am avut cu totii domiciliul intr-o alta zona, unde se construieste parcul Daming National Heritage, si ne-au promis ca vom sta in apartamente modernizate, pana la terminarea lucrarilor. Asa am ajuns aici. Insa am locuit doar pentru cateva luni, pana au constatat ca au construit un bloc pe locul unde trebuia sa fie o sosea noua.”

Acest dezastru de urbanism a condus la o congestionare a traficului din oras, facand, totodata, o mare risipa de bani.

Vrei sa stii cand vei muri? S-a inventat ceasul care iti numara secundele... Horoscopul zilei de 9 octombrie, cu Camelia Patrascanu: "Berbecii au curajul sa spuna ce gandesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x