Antena Căutare

Chiriile apartamentelor din CARACAL au CRESCUT peste noapte! Vezi aici MOTIVUL

Venirea americanilor la Deveselu aruncă în aer piaţa imobiliară din Caracal, acolo unde chiriile apartamentelor au crescut considerabil!

Venirea americanilor la Deveselu aruncă în aer piaţa imobiliară din Caracal, acolo unde chiriile apartamentelor s-au dublat! În aceeaşi perioadă a anului trecut, îţi puteai găsi o casă cu două camere la preţul de 150 de euro pe lună.

Acum, după ce mai mulţi soldaţi americani şi-au anunţat sosirea, apartamentele se închiriază cu peste 300 de euro. Proprietarii au făcut eforturi considerabile şi au îmbunătăţit apartamentele pentru ca oaspeţii de peste Ocean să se simtă... aproape ca acasă.

Dacă vor reuşi să-i atragă cu condiţii bune, dar cu preţuri de Bucureşti, rămâne de văzut! Până atunci, Caracalul intră puternic în topul celor mai scumpe oraşe din România în ceea ce priveşte închirierea caselor.

Ce TRUCURI folosesc MAGAZINELE pentru a te face să cumperi mai mult! Sigur şi tu ai căzut în CAPCANA asta... VIDEO: Se face pielea "de găină": Miracol pe stradă, în faţa a zeci de oameni! Filmuleţul care face înconjurul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x