Antena Căutare

Cine este femeia care a născut 69 de copii. Valentina a trăit până la 75 de ani

Rusoaica deține recordul mondial pentru faptul că a adus pe lume atât de mulți copii.

un picior de bebelus Galerie
Cine este femeia care a născut 69 de copii. Valentina a trăit până la 75 de ani | Profimedia, Shutterstock

Potrivit istoricilor, Valentina a trăit până la vârsta de 75 de ani și a născut un total de 69 de copii, potrivit Medium.com.

Citește și: Test de inteligență. Doar persoanele cu un IQ ridicat pot găsi litera diferită în doar 11 secunde

Cine este femeia care a născut 69 de copii. Valentina a trăit până la 75 de ani

Valentina Vassilyeva a fost prima soție a lui Feodor Vassiliev. Cuplul rus a locuit în Shuya, Rusia, în prima jumătate a anilor 1700. Potrivit puținelor date, Valentina a trăit până la 75 de ani și, în timpul vieții, a născut un total de 69 de copii în urma a 27 de sarcini (16 gemeni, șapte tripleți și patru cvadrupleți). Unii dintre gemenii ei au murit în copilărie, lăsând-o cu 67 de copii supraviețuitori. Valentina deține recordul mondial Guinness pentru majoritatea copiilor născuți dintr-o singură mamă.

Nu se știu multe despre viața Valentinei în afară de faptul că a născut 69 de copii; a trăit pe vremea Imperiului Rus. În această perioadă, viața țărănească în Rusia a fost extrem de dură, motiv pentru care familiile și-au propus să fie cât mai numeroase; cu toate acestea, chiar și după acele standarde, familia Vassiliev era foarte mare.

Valentina și-a petrecut 18 ani din viață fiind însărcinată. Numele copiilor ei supraviețuitori au dispărut din istorie mai ales pentru că evidența familiei nu a fost corectă sau eficientă. Există încă unele dezacorduri cu privire la numărul real de copii care s-au născut.

Feodor Vassiliev, soțul ei, a mai avut o serie de copii cu cea de-a doua soție, gemeni și tripleți, ceea ce însemna că a avut un total de 87 de copii biologici în timpul vieții.

Citește și: Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea ta

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Există controverse în ceea ce privește cazul Valentinei

Prima relatare publică despre copiii ei datează din 1783, când a apărut într-un număr al unei reviste locale, rapoartele au fost confirmate ulterior în 1788 și în 1834, notează BBC.

Alte surse au rămas sceptice cu privire la autenticitatea acestor afirmații. De exemplu, într-un articol din 1933 al lui Julia Bell, el s-a referit la o carte din 1970 care a furnizat afirmații despre copiii Valentinei, dar ea a studiat aceste afirmații cu precauție.

Cazul a fost raportat de The Lancet în 1878, ca parte a unui articol despre studiul gemenilor; acest articol spunea că Academia Franceză de Științe a încercat să verifice afirmațiile despre cazul Valentinei, dar a fost informată că „toată investigația a fost de prisos, că membrii familiei încă locuiau la Moscova și că au fost obiectul unor favoruri din partea guvernului”.

Mulți alți critici au pus la îndoială afirmațiile bazate pe lipsa științei moderne în secolul al XVII-lea, ceea ce ar fi făcut incredibil de dificil pentru orice femeie să nască atât de mulți copii. Cartea Recordurilor Guinness, totuși, continuă să apere recordul, afirmând că există posibilitatea ca femeia fie să fi hiperovulat într-un singur ciclu, fie să fi avut capacitatea rară de a elibera mai multe ovule.

Creatură misterioasă, surprinsă pe camerele de supraveghere. Silueta dubioasă încearcă să se apropie de mașina unui prop... O femeie se plimba pe plajă, când a dat peste o creatură hidoasă, plină de tentacule. Cineva i-a spus că se mănâncă: „E ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x