Antena Căutare

Cine este Zhang Yiming, omul din spatele Tiktok. De ce nu există poze în mediul online cu soția sa

Popularitatea pe scară largă al platformei TikTok a creat o nouă generație de vedete pe rețelele de socializare, dar și un miliardar. Zgang Yiming, inginerul în vârstă de 38 de ani, care a fondat compania-mamă a aplicației, ByteDance, are acum o avere netă de 44,5 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

colaj de imagini cu zhang yiming, fondatorul tiktok Galerie
Zgang Yiming, inginerul în vârstă de 38 de ani, care a fondat compania-mamă a aplicației, ByteDance, are acum o avere netă de 44,5 miliarde de dolari | Profimediaimages.ro

După ce a condus compania timp de aproape un deceniu, Zgang a renunțat la funcția de CEO în mai 2020. La acel moment, el le-a spus angajaților că ”nu este foarte sociabil și preferă activitățile solitare precum să fie online, să citească, să asculte muzică și să contemple la ceea ce ar putea fi posibil”, conform Business Insider.

”Adevărul este că îmi lipsesc unele dintre abilitățile care îl fac pe un manager să fie perfect”, spunea Zhang pentru Reuters, atunci când a renunțat la rolul său din companie.

Cine este soția lui Zhang Yiming

Zhang s-a născut în 1983, în provincia Fujian din China. Părinții lui erau funcționari publici, iar numele nu i-a fost ales întâmplător. Prenumele are la bază un proverb chinezesc care face referire la a-i ”surprinde pe toți cu o primă încercare”.

Citește și: Femeia care arată ca o puștoaică și este confundată adesea cu fiica sa, Liza Gulyaewa. Ce vârstă are, de fapt

În anii de liceu, fondatorul Tiktok a fost pasionat de chimie și matematică. Cu toate acestea, a realizat curând că poate face o carieră din pasiunea pentru informatică.

La Universitatea Nakkai, s-a concentrat pe această materie și a reușit să obțină performanțe remarcabile. Acestea l-au făcut popular printre studenți și așa a cunoscut-o pe femeia care îi este alături încă de atunci.

După absolvirea universității, Zhang și soția sa, fosta colegă, s-au mutat la Beijing.

Cum și-a cunoscut Zhang Yiming soția

Zhang Yiming lucra la un proiect în camera sa de hotel când a primit un mesaj de la o colegă. Acesta îi spunea că i s-a defectat computerul, cu o seară înainte, și îi cerea ajutorul.

Acesta a fost de acord și câteva ore mai târziu laptopul funcționa perfect. Când Zhang a terminat repararea lui, ea a fost surprinsă de abilitățile sale și el fascinat de frumusețea tinerei. Potrivit presei, omul din spatele TikTok știa că fata pe care a întâlnit-o îi va deveni soție.

Citește și: O tânără a rămas fără contul de TikTok fiindcă are „bustul prea mare”. Cum arată Paige Woolen

Se pare că, din cauza programului său agitat, Zhang și soția sa misterioasă nu au avut niciodată o cununie în adevăratul sens. Deci, nu există fotografii de la nuntă și nici nu se cunoaște dacă s-au bucurat de o lună de miere.

De altfel, în mediul online nu există imagini cu partenera fondatorului TikTok din cauză ca aceasta nu îl însoțește la evenimentele publice și în China sunt interzise rețelele sociale precum Facebook, Instagram, Twitter.

Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri... Familia în care e o zi de naștere la fiecare 23 de zile. Cât de mulți copii au Rick și Cathy Arndt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x