Antena Căutare

O tânără a rămas fără contul de TikTok fiindcă are „bustul prea mare”. Cum arată Paige Woolen

O tânără susține că i-a fost interzis să mai folosească contul de TikTok din cauza modului în care arată. Cum arată Paige Woolen?

Paige Woolen intr-o bluza alba, cu decolteu generos Galerie
Paige Woolen a descoperit că are contul de TikTok blocat | sursa foto: Profimedia

În vârstă de 28 de ani, bruneta din Los Angeles, California (Statele Unite ale Americii) a fost exclusă de pe TikTok în luna februarie, la doar câteva zile după ce reușise să adune mai bine de 100.000 de aprecieri.

Paige Woolen, care în prezent este fotomodel, susține că totul are legătură cu modul în care arată. Și fiindcă cei de la TikTok nu au fost de acord cu „bustul său prea generos”, contul i-a fost blocat.

O tânără a rămas fără contul de TikTok din cauza modului în care arată

Încântată de faptul că are tot mai mult succes și că fotografiile sale adună instant numeroase aprecieri, tânăra a devenit tot mai activă pe respectiva platformă, ce este în prezent folosită de milioane de oameni din întreaga lume. La un moment dat, un internaut i-a transmis prin intermediul unui mesaj privat un banc. Amuzată la culme, Paige Woolen a decis să se filmeze în timp ce îl spune și celorlalți urmăritori ai săi.

Citește și: Ea e modelul care este „prea sexy” ca să poată pune poze pe internet! Cum arată Whitney Paige Venable

„Nu a fost explicit sau cu tentă sexuală, dar cei de la TikTok mi-au dat ban pentru 24 de ore. Nu purtam bikini, ci eram complet îmbrăcată. Eram doar eu, vorbind la cameră. Nimic din ceea ce era în filmarea respectivă nu ar fi putut să încalce regulile TikTok”, a dezvăluit tânăra.

Supărată, aceasta a făcut o cerere online prin care a solicitat explicații cu privire la situație, dar și înlăturarea restricției de acces pe TikTok. Totuși, lucrurile s-au complicat atunci când blondina s-a trezit cu un refuz.

Paige Woolen

Paige Woolen a rămas fără TikTok din cauza pozelor

Sătulă să mai aștepte lămurirea situației, tânăra și-a făcut un cont nou și a început să publice din nou fotografii cu ea, ajungâng într-un timp extrem de scurt să aibă peste 60.000 de urmăritori și mai bine de un sfert de milion de urmăritori.

Citește și: Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are

Ulterior, Paige Woolen a mărturisit faptul că nu înțelege de ce i-a fost închis primul cont de pe TikTok și că singura explicație e că modul în care arată e considerat prea provocator.

„Singurul lucru la care mă gândesc e că am un bust natural extrem de mare, ce atrage imediat atenția. Chiar dacă port un tricou larg, pieptul meu tot iese în evidență. Nu e vina mea că m-am născut așa și că pozele sunt senzuale”, a zis tânăra.

Descoperire în lumea științei. O creatură microscopică a revenit la viaţă după ce a stat îngheţată 24.000 de ani în Sibe... Cea mai tare iluzie optică a momentului. Găsește leopardul din imagine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x