Antena Căutare

Comunismul va prelua din nou frâiele asupra Europei! Previziuni sumbre ale clarvăzătoarei supranumită "Nostradamus din Balcani"

Din acest motiv, a fost supranumita „Nostradamus din Balcani”. Vanga si-a pierdut vederea la varsta de 12 ani, in urma unei tornade puternice.

Comunismul va prelua din nou frâiele asupra Europei! Previziuni sumbre ale clarvăzătoarei supranumită "Nostradamus din Balcani" Galerie
| secretele.com

Supranumită "Nostradamus din Balcani", Baba Vanga și-a câștigat notorietatea prin previziunile făcute cu ani în urmă și care, treptat, s-au adeverit.

Vanga a început să facă preziceri de pe când avea 16 ani. Atunci şi-a ajutat tatăl să găsească o oaie furată din turmă, prezentând o descriere detaliată a curţii în care animalul fusese ascuns de către hoţi. Puterile sale de previziune au ajuns însă la apogeu la vârstă de 30 de ani. I-a fost solicitat ajutorul şi de preşedinţii mai multor ţări. Chiar şi Hitler a vizitat-o într-o zi, şi se spune că ar fi părăsit casa femeii foarte furios, notează site-ul secretele.com.

Vanga a murit în 1996, dar nu înainte de a prezice multe dintre dezastrele globale de proporţii precum tsunamiul din 2004 sau atentatul asupra Turnurilor Gemene, atunci când spus că americanii vor fi loviți de "păsări de oțel".: „Îngrozitor, îngrozitor! Fraţii din America se vor prăbuşi după ce vor fi atacaţi de păsări de oţel. Lupii vor urla şi va curge sânge nevinovat.”

Aceeași Baba Vanga ar fi prezis faptul că, în 1076, comunismul va prelua din nou frâiele asupra Europei şi a întregii lumi.

Mai multe previziuni, AICI!

Testul care dă bătăi de cap tuturor! Tu poţi să găseşti greşeala? Unii s-au uitat minute în şir şi nu au găsit-o... A angajat o fată să îi tragă o palmă, de fiecare dată când deschidea pagina de Facebook. Acum, a lansat un dispozitiv ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x