Antena Căutare

Corina Chiriac, postare neobișnuită pe Facebook: „Dragi prieteni, am nevoie de câteva rânduri pentru a pomeni pe cineva”

Corina Chiriac, în doliu de sărbători. Artista este marcată de moartea unui om al străzii pe care îl cunoștea foarte bibe și care o impresionase cu povestea lui

Corina Chiriac, în doliu de sărbători. Artista este marcată de moartea unui om al străzii pe care îl cunoștea foarte bibe și care o impresionase cu povestea lui.

Corina Chiriac a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj impresionant, marcată de moartea unui om al străzii, pe nume Ion.

„Dragi prieteni, am nevoie de câteva rânduri pentru a pomeni pe cineva. A murit Ion, pe care îl ştiam de ani şi ani de zile la uşa supermarketului. Deşi un om al străzii, Ion nu cerşea, nu agasa niciodată cu nimic. Se oferea să te ajute cu sacoşele până la maşină, lua bănuţii primiţi fără să se uite la ei şi îi îndesa în buzunare. Cu timpul, mai multe doamne singure îl chemau să transporte căruciorul cu cumpărături până acasă. A lucrat în spatele magazinului la marfă şi a primit chiar cheia unei magazii în care sp doarmă pe vreme rea. Ion, omul străzii, cel singur pe lume, îşi făcuse cu felul lui săritor şi zâmbetul lui plăcut, o familie la noi în cartier”, titrează Libertatea.

Vedetele din România sunt sensibile la FRIG! NUMELE GRELE fac REVELIONUL în țările calde... Ceapa arată, înaintea meteorologilor, cum va fi vremea în 2017. Vezi cum poți afla și tu cum o să fie iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x