Antena Căutare

Creatoarea lui Harry Potter, J.K. Rowling a anunțat că va lansa patru noi povestiri. Unde vor putea fi citite

Este bucurie mare în rândul fanilor seriei Harry Potter! Creatoare universului magic, J.K. Rowling, a anunțat că va lansa, peste doar câteva săptămâni, patru noi povestiri.

Este bucurie mare în rândul fanilor seriei Harry Potter! Creatoarea universului magic, J.K. Rowling, a anunțat că va lansa, peste doar câteva săptămâni, patru noi povestiri.

Patru scurte povestiri inedite vor fi postate, luna viitoare, pe site-ul scriitoarei J.K. Rowling. „Pregătiţi-vă să intraţi şi mai adânc în bogata istorie a magiei", se spune într-un mesaj postat pe site.

Textele vor fi inspirate de cursuri predate la şcoala de magie şi vrăjitorie, unde Harry Potter a fost unul dintre cei mai buni elevi. Povestirile sunt ilustrate de un cunoscut artist din Londra şi vor fi disponibile în engleză, dar şi în alte trei limbi.

Banca Naţională a României a lansat o serie de monede, din aur şi din alamă, cu ocazia vizitei Papei Francisc... „Elodia” a reapărut! Mesajul postat pe Facebook, care a stârnit rumoare în mediul online: „Până când moartea vă va despă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x