"Creatura" cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt

O imagine a unei creaturi ciudate cu o față asemănătoare omului a devenit virală pe rețelele sociale. Oamenii au numit vietatea ”extraterestru” și ”animal periculos”.

O imagine a unei creaturi ciudate cu o față asemănătoare omului a devenit virală pe rețelele sociale

Fotografiile au fost reluate, căci în 2018 ele au apărut pentru prima dată în mediul online. La vremea respectivă, publicația News18 Telugu, din India, raporta că o făptură ciudată a fost văzută rătăcind în jurul satului Gollapalli din Telangana.

Cu toate acestea, jurnaliștii nu au dat multe detalii despre animal, făcându-i și mai curioși pe internauți.

Citește și: Fiara cu dinți ascuțiți și corpul unui șarpe imens, care a încercat să-l atace pe cel care a prins-o. Puțini au știut ce e

Recent, pe internet au apărut, din nou, imaginile respective, oamenii încercând să elucideze misterul creaturii care pare o combinație între o șopârlă și om.

single piece silicone armadillo hybrid.

Publicată de Laira Maganuco pe Marţi, 2 octombrie 2018

Ce este, de fapt, creatura din imagine

De fapt, imaginile aparțin unei artiste din Italia, Laira Maganuco, care produce figurine din silicon. Se pare că ”animalul” care a creat panică printre zeci de mii de oameni este doar o simplă bucată de silicon.

Citește și: A făcut o fotografie la întâmplare, dar a încremenit când a dat zoom. Ce era creatura care apărea în colțul imaginii

Pozele apar pe blogul său, alături de alte figurine dubioase, care este intitulat: ”Creaturi înfiorătoare hiperrealiste de Laira Maganuco”. Așadar, creatura extraterestă este numită de creatoarea sa doar: ”o singură bucată de silicon ce întruchipează un armadillo (tatu) hybrid”.

Evident, sculptura sa a fost folosită pentru a crea un val de reacții în mediul online, însă materialul respectiv este un fake news.

Ce este un armadillo

Tatu este un mamifer unic în lume datorită carapacei sale care arată că o armură formată din plăci osoase. Majoritatea speciilor de Tatu (sau Armadillo) trăiesc în zona Americii de Sud. La nivel mondial mai există doar 30.000 de exemplare din specia Priodontes maximus (Tatuul uriaș), ceea ce înseamnă că animalulul se află în pericol de dispariție.

Citește și: Creatura cu blană, ochi mari și gura uriașă care a creat panică printre localnici cu zgomotul pe care-l face. Ce este

Deși are niște ochi mari, tatuul este aproape orb. Își petrece majoritatea timpului în vizuini adânci, întotdeuna alături de alți indivizi. Este un animal foarte docil și afectuos.

Ultimele știri