Antena Căutare

Cu ce mai tratăm frica? Se poate cu un ursuleț de pluș...

Vă simţiţi inferior celor din jur? Aveţi diferite temeri peste care nu puteţi trece? Vă macină singurătatea? Toate aceste probleme dispar ca prin farmec dacă citiţi cel mai recent studiu al cercetătorilor olandezi. Da, şi oamenii de ştiinţă din Ţara Lalelelor s-au apucat de tot felul de analize. Deci ce au descoperit savanţii olandezi? Terapia cu ursuleţul din pluş


Vă simţiţi inferior celor din jur? Aveţi diferite temeri peste care nu puteţi trece? Vă macină singurătatea? Toate aceste probleme dispar ca prin farmec dacă citiţi cel mai recent studiu al cercetătorilor olandezi. Da, şi oamenii de ştiinţă din Ţara Lalelelor s-au apucat de tot felul de analize. Deci ce au descoperit savanţii olandezi? Terapia cu ursuleţul din pluş.

Prietenia dintre oameni şi urşi există şi în realitate. Sigur, nu este vorba de un urs vorbitor, ci doar de unul din pluş. Un studiu al cercetătorilor olandezi a demonstrat ştiinţific faptul că îmbrăţişarea unui animal de pluş îi poate ajuta pe oameni să se confrunte mai uşor cu probleme existenţiale precum frica de moarte şi sensul vieţii. Mai mult, alte studii arată că avem nevoie de cel puţin o îmbrăţişare sinceră şi autentică pe zi pentru a avea un confort psihic.

În plus, după ce au atins un ursuleţ de pluş, celor cu stima de sine scăzută le-a crescut încrederea în propria persoană. Aşadar, îmbrăţişarea jucăriei nu este doar o poveste. Totul rezidă în amintirile din copilărie.

Cercetătorii olandezi care au făcut acest studiu sunt convinşi că îmbrăţişarea unui ursuleţ poate fi ridicată la rang de terapie cu acte în regulă.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.

Moment astronomic de excepţie: O cometă va trece foarte aproape de Soare... VIDEO! Frații dansatori: priviți și vă uimiți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x