Antena Căutare

Cu o poveste de success in spate, Imperial Servicii Funerare al treilea magazine de prezentare in Craiova

In societatea moderna actuala, persoanele care se confrunta cu un deces in familie si sunt nevoite sa asigure defunctului toate cele necesare unei inmormantari decente, precum si sa respecte toate cutumele, aleg sa apeleze la o companie ce ofera servicii funerare.

Cu o poveste de success in spate, Imperial Servicii Funerare al treilea magazine de prezentare in Craiova
Cu o poveste de success in spate, Imperial Servicii Funerare al treilea magazine de prezentare in Craiova

Cu o poveste de succes de peste 12 ani, cu peste 800 de evenimente de succes, Imperial Servicii Funerare este al treilea mare magazin de prezentare din acest domeniu in orasul Craiova.

Cum isi “castiga” clientii Imperial Servicii Funerare?

In general, clientii apeleaza la serviciile unei companii de servicii funerare din necesitate. Insa reprezentantii Imperial Servicii Funerare isi castiga clientii prin serviciile de consultanta pe care le ofera in mod gratuit membrilor familiei defunctului, precum si prin oferirea de pachete personalizate.

Este foarte important de stiut ca nu toata lumea isi doreste o inmormantare cu fast si ca nu toti clientii pun pret pe materialele din care este realizat sicriul, sa fie cat mai moderne si mai rezistente, ci se axeaza strict pe bugetul pe care il au disponibil. Reprezentantii Imperial Servicii Funerare sunt flexibili si inteleg nevoile fiecarui individ in parte, adaptand oferta.

Nu in ultimul rand, reprezentantii acestei companii asigura si toate serviciile aferente transportului international pentru a aduce persoanele decedate din strainatate in cele mai bune conditii si la cel mai bun pret.

Ce servicii ofera reprezentantii Imperial Servicii Funerare?

Serviciile pe care le ofera aceasta companie includ, in primul rand, constatarea decesului de catre medic. Reprezentantii acestei companii colaboreaza cu medici ce pot elibera imediat Certificatul medical de constatare a decesului, fara a mai fi necesara prezentarea la Morga. Totodata, serviciile din oferta companiei includ si imbalsamarea, o procedura necesara in cazul decesului din orice cauza, precum si toaletarea decedatului, care include spalarea, imbracarea si costumarea acestuia.

Transportul funerar este de inalta clasa, fiind realizat de membrii specializati ai echipei, conform standardelor europene. Imperial Servicii Funerare ofera familiei defunctului posibilitatea inchirierii unui catafalc, a unui postament inalt cu suport de lumanari la cap si la picioare, precum si posibilitatea de a organiza pomeni si parastase.

La cerere, reprezentantii companiei pot furniza monumente sau pietre funerare pentru locul de veci, iar gama de produse este extrem de variata, de la sicriu, capac frigorific, pana la batistele si prosoapele necesare.

Planificari, aranjamente si servicii asigurate in maxim trei zile

In vederea usurarii situatiei in care se afla familia defunctului, reprezentantii Imperial Servicii Funerare preiau toate grijile si toate activitatile necesare unui asemenea eveniment stresant si trist. Intregul proces poate fi lasat in grija reprezentantilor companiei, astfel incat membrii familiei sa poata avea parte de ultimele clipe de ramas bun fata de persoana care a parasit aceasta lume fizica.

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, aceasta companie vine in sprijinul clientilor cu produsele si serviciile necesare inmormantarii, prin intocmirea actelor necesare si a dosarului pentru ajutorul de imormantare, pana la cele mai mici detalii, precum aranjamentele florale si respectarea cutumelor.

„Dacă trebuia să moară cineva, eu eram acela!”. Erou, la 6 ani! S-a lăsat mutilat de un câine, ca să își salveze sora. A... Cum arată Soarele, de la cea mai mică distanță atinsă vreodată! Imagini fabuloase! „Se văd focuri de tabără” VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x