Antena Căutare

Wow! Cum a reușit Alex Ghiduş să topească 40 de kilograme, în doar câteva luni. La ce alimente a renunțat ca să-și recupereze silueta

Alex Ghiduș a făcut sport timp de 13 ani, însă în 2016, el a renunțat să mai facă aikido. A fost momentul în care a început să ia în greutate și s-a oprit abia când a ajuns la 140 de kilograme și și-a dat seama că vrea să facă o schimbare. 

Victimă a bullyingului din cauza problemelor de greutate pe care le-a avut, Alex Ghiduş, vlogger, a reușit să înfrunte vorbele rele care i-au fost adresate şi, mai mult de atât, a reuşit să câştige şi lupta cu kilogramele.

Video. A slăbit 30 de kg într-o lună, consumând doar mâncare pentru câini

”A fost o problemă majoră în ceea ce privește sănătatea. Nu puteam să mă odihnesc din cauza bătăilor inimii. În trei ani și jumătate am ajuns la 140 de kilograme. După ce am renunțat la sport, în 2016, am început să mă îngraș. Pe lângă problemele de sănătate, am interacționat cu publicul, iar asta mi-a adus o depresie, pentru că mă jigneau, îmi reproșau că sunt gras. Pierdeam multe nopți, mâncam necontrolat și nu-mi pasa de mine.”, a povestit el în cadrul Observatorului.

Medicii i-au spus să își plănuiască înmormântarea, dar ea le-a dovedit că este un miracol. Cum reușește tânăra, zi de zi, „să țină cancerul la ușă”?

Întrebat ce a făcut ca să slăbească, el a recunoscut franc:”Am mers la sală a doua zi, nu am mai mâncat zahăr, grăsime, carbohidrați, am băut apă. Am apelat și la un nutriționist. M-a lăsat să văd ce e bine, să aleg eu.”, a mai mărturisit el.

Nicolae Ceaușescu a lăsat un film secret pentru românii din 2080. Ce planuri avea dictatorul pentru următorii 50 de ani?... Cum arată dragostea în vremea coronavirusului, după 60 de ani de căsnicie! O bunică, nedezlipită de un geam în spatele c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x