Antena Căutare

Video.A slăbit 30 de kg într-o lună, consumând doar mâncare pentru câini

A reuşit să slăbească 30 de kilograme după ce a mâncat timp de o lună hrană pentru câini. Bărbatul, proprietar al unei firme producătoare de mâncare pentru animale, a vrut să demonstreze calitatea produselor pe care le vinde.

Video.A slăbit 30 de kg într-o lună, consumând doar mâncare pentru câini
Nu este bine să-ți asumi riscul de a împărți aceeași mâncare cu cea a patrupedului tău

Mitch Felderhoff, directorul general al unei companii din Germania, a mâncat timp de o lună doar mâncare pentru câini. Timp de 30 de zile a consumat doar mâncarea de animale produsă de compania lui, încercând să demonstreze buna calitate a acesteia, scrie mediafax.ro Bărbatul a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor, dar a găsit puterea să îşi menţină dieta timp de o lună întreagă.

„Hrana de câini nu e deloc uşor de mâncat. Are gustul exact ca mirosul ei. În primele patru zile a fost foarte greu. Nu mi-a plăcut”, a declarat Felderhoff. La sfârşitul celor 30 de zile, el a slăbit 30 kg.

Citește și: Trei câini înfometați și lăsați să moară: "Aveau răni, paraziți, iar unul era desfigurat" Salvarea a venit de la o tânără​

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce se întâmplă în corpul uman dacă alegem să consumăm mâncarea destinată prietenilor noștri blănoși?

Dacă consumi o cantitate mică, probabil nimic.Dar niciodată nu vei știi cu siguranță,întrucât mâncarea pentru câini nu este supusăvunor reglementări atât de viguroase legate de sănătate și siguranță, precum cea menită pentru oameni.

În Statele Unite, Administrația pentru Alimente și Medicamente este responsabillă să impună liniile orientative privind siguranța alimentelor destinate oamenilor, astfel încât să prevină îmbolnăviri din cauza produselor contaminate sau fabricate necorespunzător.

Citește și: Câinii îşi pot sincroniza nivelul de stres cu cel al stăpânilor

Mâncarea pentru câini nu trebuie să întrunească aceleași reguli stricte pe care le are hrana umană.Deși majoritatea alimentelor pentru câini conțin componente care sunt și la baza alimentației umane-proteine, carbohidrați și grăsimi-proporțiile acestor ingrediente sunt diferite față de mâncarea destinată oamenilor și pot fi extrem de periculoase dacă sunt ingerate în cantități semnificative sau pentru o perioadă prelungită.

Același lucru este valabil pentru patrupedul tău, în cazul în care îi servești proporții necorespunzătoare bazate pe hrană umană.

Mâncarea pentru câini conține multe dintre ingrediente pe care le conțin și alimentele umane, cum ar fi: puiul, carnea și legumele, dar poate conține și elemente de origine animală - de exemplu, oase sau intestinele.

Cel mai bine ar fi ca oamenii să se limiteze la mâncare umană, iar patrupezii blănoși la cea pentru animale!

107 decese confirmate în Italia de la începutul epidemiei. Care este numărul persoanelor spitalizate... Isterie în magazine de teama coronavirusului! Hârtie igienică vândută cu rația în Australia, după ce stocurile au fost e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x