Antena Căutare

Cum ar arăta cele mai îndrăgite personaje Disney cu multe kilograme în plus. Batman e mai dolofan ca un samurai, iar Omul-Păianjen nu ar putea nici să se cațere un metru

Te-ai intrebat vreodată cum ar arăta Albă-ca-Zăpada dacă ar manca numai junk- food și o mulțime de prăjituri și sucuri acidulate? Sau, poate, Frumoasa Adormită? Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta unele dintre cele mai faimoase și mai iubite personaje de desene animate dacă ar fi desprinse dintr-o pictură de Rubens? 

Te-ai intrebat vreodată cum ar arăta Albă-ca-Zăpada dacă ar manca numai junk- food și o mulțime de prăjituri și sucuri acidulate? Sau, poate, Frumoasa Adormită? Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta unele dintre cele mai faimoase și mai iubite personaje de desene animate dacă ar fi desprinse dintr-o pictură de Rubens?

Un grafician și-a imaginat acest lucru, iar rezultatul este unul de-a dreptul uimitor. Batman e mai dolofan ca un samurai, iar Omul-Păianjen nu ar putea nici să se cațere un metru.

Cu toate acestea, intenția creatorului nu este de a discrimina oamenii grași, ci mai degrabă de a ne face să râdem atunc când vedem versiunile re-imaginate ale personajelor clasice de desene animate care au devenit grase.

Dacă nu vă puteți imagina pe iubita lui Alladin cu zeci de kilograme îân plus, aruncați o privire mai jos și descoperiți o Yasmine durdulie!

Și Cenușăreasa pare a nu mai fi atât de atractivă cu câteva mărimi mai mari la rochia de prințesă...

Adevărate necazuri în familie, drame în iubire şi eşecuri financiare! 2018, un an negru pentru trei dintre zodii... Trimiţi zeci de mesaje zilnici, dar ştii care a fost primul? În urmă cu 25 de ani, se năşteau SMS-urile, invenţia care a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x