Antena Căutare

Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar când a vrut să scape de el a făcut o descoperire complet neașteptată. Ce a realizat

Un bărbat a cumpărat un scaun vechi de la un târg, dar când a vrut să scape de el a avut parte de o descoperire neașteptată.

imagine cu un scaun de lemn Galerie
Când a descoperit ce „secret” ascunde scaunul, omul a fost uluit | sursa foto: Shutterstock

Era o zi oarecare atunci când un bărbat a decis să meargă la un târg de vechituri. Dintre multe alte obiecte, un scaun i-a atras atenția și a decis să îl cumpere, pentru o sumă modică de doar 5 lire sterline. Nu a durat mult însă, căci persoana din Brighton, East Sussex (Marea Britanie) a făcut o descoperire complet neașteptată.

Un bărbat a cumpărat un scaun vechi, dar a făcut o descoperire complet neașteptată

De obicei, la târgurile de vechituri, există nu doar obiecte lipsite de valoare, ci și mici „comori” vândute la preț de chilipir. Un britanic a decis într-o zi să cumpere un scaun vechi din lemn și a plătit pentru el suma de doar 5 lire sterline. Nu bănuia atunci că avea să descopere ceva cu totul și cu totul neașteptat.

Citește și: Un tânăr și-a cumpărat o geacă, dar în scurt timp a făcut o descoperire neașteptată. Ce a realizat

Totuși, fiindcă știa pe cineva care se ocupa cu evaluarea diferitelor obiecte vintage, a hotărât să-i arate achiziția, înainte de-a scăpa de el. Nu a durat mult și astfel a aflat că așa-zisul scaun vechi și banal este, de fapt, o adevărată „comoară”! Mai exact, obiectul datează de la începutul secolului 20 și provine din Viena (Austria). S-a stabilit ulterior că este vorba despre opera de artă a unui celebru pictor austriac pe nume Koloman Moser, care a realizat obiectul în anul 1902! Artistul a intrat în istorie pentru modul în care a reușit să demonstreze, prin diferitele sale creații, că în artă nu trebuie să fie vorba doar despre stilurile tradiționale sau clasice.

Citește și: Târgul de Crăciun din Viena 2022. Când se deschide și ce atracții poți vedea anul acesta

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În scurt timp, scaunul vechi cumpărat de la un târg din Brighton (Marea Britanie) a fost pus la licitație în Essex. Acesta a fost cumpărat de către un client austriac pentru incredibila sumă de 16.250 de lire sterline.

Citește și: Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat

„Suntem încântați de prețul de vânzare al acestui scaun și ne încântă faptul că a fost adjudecat chiar de către un austriac. Vânzătorul a fost și el entuziasmat și probabil că a avut nevoie să se așeze puțin atunci când i s-a transmis suma cu care a fost câștigată licitația”, au spus reprezentanții licitației, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, detaliile acestei întâmplări au făcut subiectul presei și întâmplarea a devenit rapid virală în toată lumea, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

În glumă, și-a căutat iubitul pe Google și ce a găsit a lăsat-o fără cuvinte. Ce a aflat despre inelul de logodnă primit... Cum arată azi Perversu' de pe Târgu Ocna! Sorin Ion face senzație pe TikTok și e complet schimbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x