Antena Căutare

Cum arată „bărbatul Rapunzel”, cu păr lung de un metru! Oamenii îl opresc pe stradă pentru poze

Un tânăr din Italia pe nume Massimo Volpe a reușit să devină cunoscut în toată lumea drept „bărbatul Rapunzel”, totul datorită impresionantei sale podoabe capilare.

Massimo Volpe, cu părul împeltit, făcând o poză în oraș Galerie
Ca să-și îngrijească părul, Massimo Volpe evită căldura și este extrem de atent atunci când se perie | sursa foto: Profimedia

În vârstă de 34 de ani, Massimo Volpe s-a născut în orașul italian Milano și este de meserie producător. La scurt timp după ce a descoperit muzica punk, metal și rock, tânărul a luat decizia să își lase părul să crească în voie. Avea vârsta de 12 ani atunci. Doar că timpul a trecut și acesta a devenit atât de lung, încât i-a atras porecla de „bărbatul Rapunzel”.

Italianul are acum o podoabă capilară lungă de aproximativ un metru și orice ieșire în public se transformă uneori într-un adevărat chin. Motivul? Turiștii impresionați de look-ul neobișnuit al „bărbatului Rapunzel” îl opresc pe acesta pe stradă și îl roagă să facă selfie împreună.

Cine este și cum arată „bărbatul Rapunzel” din Italia

Mulți au dorit să afle care este secretul unui păr atât de lung și cu aspect sănătos. Massimo Volpe spune că totul awre de-a face cu dieta sa vegană.

Descoperă mai multe imagini cu „bărbatul Rapunzel” în GALERIA FOTO de mai sus

De asemenea, curioșii mai doresc să afle ce anume îl motivează pe tânăr să îți păstreze părul atât de lung, dar și cum reușește să îl îngrijească pentru ca acesta să arate atât de bine, în ciuda dimensiunii.

citește și: Japoneza Rin Kambe este Rapunzel în carne și oase. Ce lungime are părul femeii care nu s-a mai tuns de 15 ani

Chiar dacă în trecut lumea făcea glume sexiste la adresa sa, italianul este acum extrem de mândru de modul în care arată și nu refuză să facă poze cu trecătorii care îl abordează.

Massimo Volpe, cu părul despletit, făcând un selfie în oglindă

Massimo Volpe, cu părul despletit (sursa foto: Profimedia Images)

Tânărul a mai dezvăluit faptul că nu a pus niciodată la suflet ironiile celor din jur, fiindcă nu înțelege de ce părul lung trebuie să fie specific doar femeilor.

citește și: Moldova se laudă cu Rapunzel. Cum arată Xenia, tânăra cu păr lung până la genunchi

Ca să-și îngrijească părul, Massimo Volpe evită căldura și este extrem de atent atunci când se perie, pentru a preveni ruperea firelor de păr, lungi de aproximativ un metru.

De două ori pe lună, acesta își aplică o mască de păr. În plus, italianul consideră că dieta sa vegană, începută încă de la vârsta de 15 ani, are o contribuție semnificativă la modul în care arată părul său.

Massimo Volpe, cu părul despletit, la Milano (Italia)

Massimo Volpe, cu părul despletit (sursa foto: Profimedia Images)

Așa arăta înainte să slăbească, acum e un model renumit în toată lumea. Cum arată Rosie Mercado după ce a pierdut 100 de... Un bărbat a montat camere ca să filmeze ce face soția lui somnambulă, pe timpul nopții! Imaginile sunt virale pe Tik Tok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x