Antena Căutare

Se îmbolnăvesc femeile pe loc! Cum arată cel mai sexy doctor din lume! Are sute de mii de fane

SFemeile din întreaga lume se îndrăgostesc iremediabil de cel mai sexy medic, care la vârsta de 38 de ani are sute de mii de admiratoare în mediul online, pe diferite rețele de socializare. Giovanni face senzație doar de când intră pe ușa cabinetului! Cum arată cel mai sexy doctor din lume?

Femeile din întreaga lume se îndrăgostesc iremediabil de cel mai sexy medic, care la vârsta de 38 de ani are sute de mii de admiratoare în mediul online, pe diferite rețele de socializare. Giovanni face senzație doar de când intră pe ușa cabinetului! Cum arată cel mai sexy doctor din lume?

El este Giovanni Angiolini și de profesie este este medic. Tânărul a făcut Facultatea de medicină și chirurgie Sassari și apoi a studiat ortopedia la Universitatea Saxony. Totuși, italianul a devenit extrem de cunsocut după ce și-a făcut apariția în cadrul unui show televizat din Italia.

Practic, imediat după primele ediții, cel mai sexy doctor s-a trezit cu sute de mii de urmăritori pe contul său de Instagram!

Se îmbolnăvesc femeile pe loc! Cum arată cel mai sexy doctor din lume! Are sute de mii de fane

Cu un fizic de invidiat și un zâmbet ce a cucerit femei din întreaga lume, Giovanni Angiolini face senzație nu doar în mediul online, ci și în cel profesional!

Doctorul sexy cu trup de zeu are o specializare în ortopedie și traumatologie, un master luat la Biomedico di Roma și totodată este medic acreditat al UEFA!

Cu așa palmares și fizicde invidiat, cine nu s-ar îndrăgosti instant de el? Pozele pe care le publică devin imediat virale și mulți glumesc că orice femeie și-ar dori să aibă o fractură, doar ca să ajungă pe mâinile celebrului doctor Giovanni Angiolini!

Urmărește mai multe poze cu cel ami sexy doctor din lume în galeria foto de mai sus!

Se îmbolnăvesc femeile pe loc! Cum arată cel mai sexy doctor din lume! Are sute de mii de fane

O femeie a băut bicarbonat de sodiu cu miere și apoi a așteptat! Ce a pățit... Ziua Pământului - 12 lucruri interesante despre planeta Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x