Antena Căutare

Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

Doi bărbați se aflau la pescuit atunci când au descoperit o creatură gigant în apele mării. Când au văzut ce au început să treagă la mal, au fugit înspăimântați de vietatea marină pe care au ademenit-o la mal.

colaj foto pescari creatura marina gigant Galerie
Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați | Capturi Youtube / The Independent

Dan D’alessio și AJ Rotondella, ambii în vârstă de 34 de ani, se aflau la pescuit pe malul Oceanului Atlantic atunci când au făcut o descoperire terifiantă. Pe data de 4 aprilie 2023, ei au mers pe Treasure Coast, acolo unde pescuiesc de obicei, însă ceea ce au ademenit la mal i-a făcut să fugă înspăimântați.

Citește și: Creatură misterioasă, surprinsă pe camerele de supraveghere. Silueta dubioasă încearcă să se apropie de mașina unui proprietar

Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

Cei doi poescari ieșiseră la vântătoare de rechini, dar la scurt timp ei au devenit prada. Deși afară se întunecase, nu a durat mult până când o creatură marină a fost atrasă de momeala lor.

Cu toate acestea, atunci când au început să tragă și-au dat seama că au de-a face cu un pește fierăstrău uriaș. Când au observat ce au tras la mal, cei bărbații au început să țipe și să fugă înspăimântați.

În videoclip făcut public de SWNS, Dan poate fi auzit țipând: „Acesta este cel mai mare pește fierăstrău pe care l-am văzut vreodată!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chef-ului bucătar din Middletown, New Jersey, și prietenul său, ghid local, nu le-a venit să creadă că au găsit un pește fierăstrău, care este o specie pe cale de dispariție, după doar 10 minute de stat pe apă.

Potrivit informațiilor creatura marină pe care au pescuit-o are o greutate estimată la 350 kilograme și o lungime cuprinsă între 4 metri - 4,5 metri.

„Nu încercam să capturăm un pește fierăstrău. Peștii fierăstrău sunt pe cale de dispariție. Anumite zone au o populație rezidentă, dar în niciun caz nu sunt mulți”, a dezvăluit Dan.

Citește și: O femeie se plimba pe plajă, când a dat peste o creatură hidoasă, plină de tentacule. Cineva i-a spus că se mănâncă: „E viu”

Specialiștii avertizează. Ce pericol costisitor te înconjoară atunci când această mică insectă apare în casa ta... El este bărbatul care a investit o avere pentru a arăta ca Nicki Minaj. Tânărul susține că și-a găsit în sfârșit adevăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x