Antena Căutare

Cum îți salvează viața cheile de la mașină. Știai că le poti folosi pentru asta?

Acest truc îți poate fi de mare ajutor și îți poate salva viața, uneori. Ține cheile mașinii aproape de tine, pe timpul nopții, pentru a activa alarmă cât mai repede, în cazul în care caaă îți este prădată de hoți. 

Acest truc îți poate fi de mare ajutor și îți poate salva viața, uneori. Ține cheile mașinii aproape de tine, pe timpul nopții, pentru a activa alarmă cât mai repede, în cazul în care caaă îți este prădată de hoți.

Chiar nu este o glumă! Este o metodă eficientă de a îndepărta orice persoană străină care încearcă să îți facă rău. Odată pornită alarma, hoțul se va speria și va fugi.

Mai mult de atât, cu cât sunetul deranjant va continua "să își facă treaba", cu atât mai mulți vecini, probabil, vor ieși repede să vadă ce se întâmplă. În acest caz, infractorul nu prea va avea șanse de izbândă.

Probabil nu te-ai fi gândit niciodată la acest truc, dar este extrem de util.

Tradiții și obiceiuri de Sfinții Constantin și Elena. Ce este obligatoriu să faci înainte de marea sărbătoare la care su... Mister elucidat! De ce nasturii de la cămăşile bărbaţilor sunt puşi pe dreapta şi la femei pe stânga?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x